Næstved Bibliotek og Næstved by People slår dørene op for endnu en omgang Podcast Lounge. De inviterer til fælleslytning af det filmhistoriske podcast ”You Must Remember This” om en af USA’s mest notoriske kriminelle personager, Charles Manson. Denne Podcast Lounge finder sted tirsdag den 15. februar kl. 19.00-20.30 i Kulturhuset Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8 i Næstved.

Den karismatiske kultleder og morddømte musiker, Charles Manson, samlede i slutningen af 1960’erne en kult af unge teenagere, der blev kendt som ”The Manson Family”. Gruppen stod bag en serie af drab, der siden er blevet én af de mest omtalte af slagsen i amerikansk historie. Dog er historien om Charles Manson også en historie om amerikansk popkultur, idoldyrkelse og sociopolitiske bevægelser i det moderne vestlige samfund.

Fælleslytning af filmhistorisk podcast
Alt dette bliver fortalt, forklaret og udforsket, når Næstveds egen podcastlytteklub, Podcast Lounge, inviterer til fælleslytning af det filmhistoriske podcast ”You Must Remember This”. I første afsnit af podcastets sjette sæson, fortæller filmjournalist Karina Longworth om Charles Mansons formative år, visioner om stjernestatus og kortlægger samtidig et tidsbillede af en kultur, som Manson var skabt af, og selv kom til at påvirke på flere måder, end man måske var klar over.

Kort og uhøjtidelig samtale
Efter fælles gennemlytning starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om podcastet, samfundet, kunstens rolle heri, andre medier med samme emne, og hvad der ellers falder os ind. Bagefter slutter vi seancen af med at præsentere tre anbefalinger af bøger, film, tegneserieromaner, dokumentarer og lignende, som man garanteret vil kunne lide, hvis man var interesseret i podcastets emne.

OBS: Vi gør opmærksom på, at podcastet denne gang er på engelsk!

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 15 deltagere pr. arrangement.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for hyggelig stemning, drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.

Tid og sted: Tirsdag den 15. februar kl. 19.00-20.30 i Kulturhuset Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.

Foto: ABW