Genkendelige toner kan få den rette stemning op i os alle, ikke mindst til jul og nytår. Der skal være både kendt musik og musikalske overraskelser, og det skal være en fest i både ord og toner. Naturligvis med populære sangsolister, festlig musik af Strauss, Lumbye og alt det andet, som hører sig til.

Nytårskoncerterne 2020 byder ”op til dans” med to sangsolister. Sopran Gabriella Pace og barytonen Jens Søndergaard er inviteret til at holde nytårsfest sammen med byens plejehjem i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Pressefoto

Om publikummet til Nytårskoncerten fortæller kulturcentrets leder, John Nørbjerg; ”Det er jo et publikum vi ikke har besøg af så tit, men når den første tone slås an, er det en fest som enhver anden. Vi ser altid frem til nytårskoncerten med glæde.”

Den prisbelønnede brasilianske sopran Gabriella Pace har etableret sig som en af de mest efterspurgte sangere i Sydamerika, og det er allerførste gang at hun kan opleves sammen med Ensemble Storstrøm. Gabriella Pace har optrådt på en lang række indspilninger og i de største roller. I Danmark er hun især kendt for hende lange række nytårskoncerter med Aarhus Symfoniorkester i 2019.

Jens Søndergaard tog alle med storm, da Ensemble Storstrøm engagerede ham for første gang ved nytårskoncerterne i 2018, så en geninvitation lå lige til højrebenet. Jens Søndergaard tilhører den nye danske generation af unge sangere. Han forener scenisk overskud og udstråling med en potent og ubesværet klang. Hans operarepertoire spænder vidt fra tidlig barokmusik til en lang række danske uropførelser. Jens er uddannet på Operaakademiet i 2003 og debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2005.
Tilmeldingen til koncerten den 8. januar kl. 15.00 er overstået, og alle pladser er optaget.