Planerne behøver ikke være ændret, før en sommer i Næstved skal overvejes. Corona-pandemien har fået os til at værdsætte vejret, naturen og livet i vores lille land.

Flere danskere rejser ud her til sommer, end de har gjort og kunnet gøre de sidste to år. Men skønheden i vores lille, spinkle land står kun endnu klarere tilbage. Vi har et fantastisk land med en rig kultur og natur.

Her får du vores bud på de bedste oplevelser, du kan have til sommer i Næstved.

De eneste tilbage i sommeren
I år bliver – formentlig – endelig det år, vi har ventet på. Mundbindene kan blive i skraldespanden, kviktesten kan blive hos apotekerne. Nu gider vi ikke Coronarestriktioner længere.

I år er det tid til festivaler, til udlandsrejsen og til en sommer i Næstved. Man kan hurtigt gå hen at blive irriteret, hvis man sidder ene og alene i Næstved og mangler noget underholdning. Her kan Videoslots hjælpe dig, da de tilbyder en bred vifte af underholdende spil online.

Det er ikke nogen joke, der kan blive behov for, at du strammer dig lidt an til sommer for at holde underholdningen højt. Danskere brugte nemlig allerede i februar flere penge på udlandsrejser end årene forinden ifølge berlingske.dk.
Så i år må det være helt acceptabelt, at du finder videoslots og videospil til PlayStation og PC og tager det med i sommerhuset.

Zoopark Sydsjælland
Når du så trænger til at komme udenfor med hele familien, er Zoopark Sydsjælland en oplagt mulighed. Zoologisk have har en fantastisk evne til at samle hele familien. Alle har deres yndlingsdyr og deres yndlingsområde af parken.
Det er tid til at udforske de dyr, som man ikke får lov til at se hver eneste dag. Og så er sommerdagene perfekte til en god is og sjov underholdning fra de aktive dyr.

Herlufsholms kirke
Danskerne blev ikke mere kristne under pandemiens jerngreb. Generelt er vi danskere ikke særlig kristne. Men vi betaler næsten alle sammen kirkeskat for at have vores smukke kirker.

Herlufsholms kirke er bestemt en af disse smukke, hyggelige og overvældende kirker. Trods den manglende tro på Gud og Helligånden er det svært ikke at nive sig i armen, når man går rundt i Herlufsholms kirke.

De søde bænke, det flotte alter og højden til loftet giver os lov til at føle noget og tænke noget, vi ikke tillader hver dag. Det er bestemt det værd at slå vejen forbi kirkens åbne døre.

Næstved Legeland
Er der småbørn med på jeres sommerhustur eller hjemmeophold i Næstved over sommeren, skal I forbi legelandet. Børnene kan løbe, lege og larme. Imens kan forældrene tage sig en slapper.

Der er ikke noget skønnere end en aften med trætte børn og voksne, der kan have hytten for sig selv.

Nordisk film biografer Næstved
Selv den skønneste danske sommer byder af og til på en regnvejrsdag. Regnen skyller ned fra himlen, og I kan ikke gøre meget andet end at blive inden døre.

Hvorfor så ikke tage overfrakken på og hoppe ned i biografen. De store blokbuster-film kører ustandseligt. Der er altid en film, som kan lokke jer ned til de varme popcorn.

sider2022