Udstillingen ”No Stranger or Lover to Me – Maria Zahle kan opleves på Rønnebæksholm indtil den 29. maj. I løbet af udstillingsperioden er der en række spændende poesi og musikevents i udstillingen.

Lørdag den 2. april læser elever op fra Talentskolens Forfatterlinje. Lørdag den 30. april afholdes en performancedag med musik og poesi med en række spændende forfattere, kunstnere og musikere. Lørdag den 28. maj afholdes en naturfarvningsworkshop på det årlige Havemarked. Og søndag den 29. maj lanceres kataloget, som afrunder udstillingen med en samtale blandt kunstnere.

I forbindelse med den aktuelle udstilling har Rønnebæksholm også arrangeret som noget nyt en torsdagsintro. Én torsdag i måneden åbner de således dørene for gæster, der ønsker at hygge sig i caféen, men også godt kunne tænke sig en introduktion til den aktuelle udstilling – af enten Rønnebæksholms leder eller kurator.

De tre næste torsdage vil være 31. marts kl. 15.00, 21. april kl. 15.00, 5. maj kl.15.00. De holder også søndagsomvisninger den 17. april, 15. maj, kl. 14.00 med Rønnebæksholms kunstformidler og omviser Stine Lundberg Hansen, hvor man går rundt og får indsigt i processerne bag udstillingen og værkerne.

Alle er velkomne.

Læs mere om udstillingen her

 

Foto: ABW