Gavnø Classic Autojumble, søndag den 11. juni

35 ÅRS JUBILÆUM
Oplev klassiske veteranbiler udstillet i den historiske slotspark på Gavnø. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af cykler.

Den traditionelle udstilling af klassiske køretøjer udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

Den historiske og nyrestaurerede udstilling på slottet er et must, ligesom det nyrestaurerede originale orgel i klosterkirken bringer tankerne tilbage på klostertiden i Dronning Margrete 1. tid på Gavnø. Børn kan som altid på Gavnø opleve en sjov skattejagt, gå på opdagelse i Sørøverland, besøge eksotiske sommerfugle i Sommerfugleland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Gavnø Slotspark er åben dagligt mellem kl. 10 og 17.

Dagens program
Kl. 10.00 – Besigtigelse af køretøjer

Kl. 11.30 – RM Sotheby – talk om det aktuelle marked

Kl. 13.15 – RM Sotheby – tak om Historisk Race

Kl. 14.15 – Præsentation af årets Concours deltagere

Kl. 16.00 – Præmieoverrækkelse

Læs mere om begivenheden og billetter her

Foto: Gavnø Slot