Nørgaards Næstfix? Martin Nørgaards første one man show kommer til Næstved!

Endelig er Martin Nørgaard klar med sit første one man show, “Indebrændt”! Et stand up show om alt det, der er galt med verden. Eller er det rettere et show om alt dét, der er galt med Martin Nørgaard? Komikeren, der oprindeligt kommer fra Holme-Olstrup, gæster Grønnegades Kaserne Kulturcenter i efteråret.

Uanset hvor problemerne ligger, venter der et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedy-stil der har gjort Martin Nørgaard så utroligt populær. Dette selvreflekterende status quo, bliver samtidig begyndelsen på et nyt kapitel i Martin Nørgaards liv. For som nybagt far er det måske på tide at rydde op i tilværelsen og gøre op med, hvad der egentlig er værd at hidse sig op over? Og det i sig selv kan jo blive temmelig morsomt, når det bliver leveret af dette komiske supertalent.

Provokerende Næstved-dreng

Glæd dig til et show i Grønnegades Kaserne Kulturcenters Ny Ridehus hvor Martin slår på samfundet, samtiden og ikke mindst sig selv, i forsøget på at finde ud af om det er hele verden, der er helt brændt af, eller bare Martin Nørgaard der er indebrændt. Publikum kan virkelig se frem til at opleve den sarkastiske og altid provokerende Nørgaard, der har en helt særlig grund til at glæde sig til showet den 13. oktober; Martin er nemlig fra Holme-Olstrup og har i sin tid gået på Næstved Gymnasium.

Nørgaards vej til sit første one man show er asfalteret med successer. Han blev nr. 3 til DM i stand-up i 2010, fik anmelderroser som opvarmer for Linda P i 2011, blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2013, og fik den tildelt i 2014. I 2016 lavede han stand-up-showet “Det Dystre Skæg” med kollegaen og vennen Elias Ehlers, og har sideløbende haft enorm succes med sit satireprogram Nørgaards Netfix på TV2 Zulu.

Gå ikke glip af dette første one man show med Martin Nørgaard. Det har været længe ventet! Billetter til showet den 13. oktober er netop sat til salg, og du finder din på www.gkkultur.dk eller fra billetkontoret.