Ny butik, større butik og et 25-års jubilæum er blandt nyhederne her i maj i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter.

Legetøj i lange baner

Sct. Jørgens Park har fået en helt ny butik. Og da det er en, som primært sælger børnelegetøj ser man allerede nu flere børnefamilier i centergangen. Det er Sobhi, der også ejer iRepair4u, der har åbnet den nye butik, som han kort og godt kalder for Lagersalg. Navnet dækker over det sortiment, han tilbyder kunderne, idet det stammer fra opkøb hos butikker, der ikke ønskede at fortsætte. Derfor er priserne også helt i bund – også selvom det drejer sig om legetøj fra bl.a. Fischer Price, Baby Born og Hanna-perler. Blandt det meget varierede udbud ser man også børnesengetøj, sparkedragter og toiletartikler. Det er meningen, at der – afhængig af – hvor stor opbakningen er fra kunderne – også kommer mere tøj til børnene. Foreløbig har butikken kun åbent torsdage, fredage og lørdage.

Bonnie dyrecenter er flyttet

Den 3. maj åbnede Gitte – som ejer Bonnie Dyrecenter – sin dyreskønne butik lige ved siden af apoteket i butikscenteret. Her glæder hun sig nu hver dag over, at der er plads til separate løbegårde og meget bedre mulighed for, at kunderne kan komme tæt på de skønne gnavere, farverige fisk og alt det tilbehør og specialprodukter til kæledyrene, som giver dem et aktivt liv. Naturea – som afhjælper allergiproblemer, er også blandt butikkens alsidige sortiment, som Gitte ønsker at fremhæve, idet der er rigtig mange dyr, der lider af allergi.

25-års jubilæum i Næstveds eneste pyramide

I år kan Recep – som ejer Café Pyramiden – fejre 25-års jubilæum i den populære café. Recep fortæller stolt, at han faktisk er opvokset i cafeen – i hvert fald var han ikke mere end 13 år, da hans far – som åbnede den – lod ham være med til alt det, han syntes var sjovt. Så ingen tvivl om, at det var det med at jonglere med pizzaerne, der tiltrak ham mest. For i dag er han en af Næstveds bedste pizzajonglører – siger han i hvert fald selv med et smil og opfordrer folk til at komme og se det ved selvsyn. Recep inviterer også folk til at opleve det helt specielle lysindfald der er her i Næstveds eneste pyramide, hvor han og hans medarbejdere glæder sig til at friste gæsternes smagsløg med meget andet end de populære pizzaer og til at invitere til jubilæumsfest til august.

Pressefoto