Nye kunstværker i KUBAs pop-up-galleri i Sct. Jørgens Parks butikscenter

De fire nye kunstnere i februar er Merete Foxmar, Dorte Jakobsen, Christine Munch Petersen og Kirsten Egelund Hansen, som her fortæller om det, som inspirerer dem til at udfolde deres talenter.

Merete Foxmar
Jeg har tegnet siden jeg kunne holde på en blyant, som jeg skiftede ud med en pensel for over 50 år siden. En dejlig hobby, hvor jeg bruger mine egne selvlærte teknikker.

Dorte Jakobsen
Jeg har i hele mit voksenliv arbejdet kreativt sideløbende med job og karriere. I nogle perioder mere intenst end andre. Jeg har arbejdet alsidigt med mange forskellige genrer, men de sidste 10 års tid er det maleriet, der er i fokus.
Det har altid været en glæde, givet inspiration og energi for mig at arbejde med farver og former – i forskellige udtryk.
Jeg arbejder primært med akryl i mine malerier.

Christine Munch Petersen
Så længe jeg kan huske har jeg altid haft gang i noget kreativt: sunget og spillet, strikket og syet, klippet og klistret og tegnet og malet. Det har været noget, jeg har hygget mig med. Det har været noget, jeg har brugt min fritid på, og det har været noget, der har givet mig glæde og energi.
Jeg har altid valgt det kreative til, og som lærer valgte jeg bl.a. også at undervise i billedkunst. Det var en fornøjelse at videregive glæden ved at skabe. I min undervisning tegnede og fortalte jeg. Der blev opført teaterstykker, og der blev lavet kulisser.

Kirsten Egelund Hansen
Jeg er autodidakt billedskaber, der siden 2000 har udarbejdet malerier på lærred med akrylmaling. Jeg har ikke en fast stil, da jeg lader mig inspirere af mange ting og elsker at afprøve noget nyt. Laver også akryl på papir, collager samt akvarel i større format. Når jeg ikke maler, elsker jeg at lave keramik. Her modellerer jeg, laver plade-/pølseteknik fortrinsvis i stentøjsler og raku. Raku er spændende, da man aldrig kender resultatet. Jeg har flere gange fået optaget værker til den censurerede HCA udstilling i Odense.

Kom og mød kunstnerne i galleriet og hør mere.
Der vil altid være to af dem til stede i galleriets åbningstid:
Åben fredag fra 13-17 og lørdag fra 11-13.