Pop-up-galleriet i Sct. Jørgens Park har nye kunstværker på væggene – september måned byder på inspirerende udstilling fra 4 spændende kunstnere.

Sommeren går på hæld og afløses af efterårets smukke farver. I KUBAs galleri i butikscenteret har der lige siden 1. september også været et farveskift, som helt sikkert allerede har givet mange besøgende en god oplevelse. Og den kan andre stadig nå at få, idet de nuværende kunstværker kan nydes i hele september måned.

Det siger kunstnerne selv om deres kunstværker:

Vibeke Rønholt
Naturen med dens former farver og figurer har altid inspireret mig. Især de mere rustikke udtryk holder jeg meget af. Kunsten har altid interesseret mig meget, dog mest fra beskuerens side, men efter jeg er blevet pensionist i begyndelsen af 2017, har legen med former og farver vakt min interesse. Pouring, gelli prints, collager og akryl maling er der, hvor jeg udtrykker mig.

Anette Majgaard
Jeg har altid elsket katte, men især været fascineret af DE STORE KATTEDYR… TIGRE, LØVER, LEOPARDER SAMT GEPARDER. Jeg prøver i mine malerier at forevige de truede dyrearter, ligesom de vilde dyr og stærke farver glæder mig. Min maleglæde af især de store kattedyr står ikke til udryddelse foreløbig… Jeg startede i 2008 med at male, og mit første maleri var en kat… Mit andet maleri var en tiger, og siden er mange “abstrakte” vilddyr sprunget på mine lærreder, primært i glade farver…

Torben Kronstrand
Har arbejdet som grafisk tegner i København. Mine arbejdsområder er maleri, tegning og grafisk design. Naturens farver, dynamik samt mystik er vigtige elementer i mine billeder.
De sidste 20år har det mest været olie og akrylmaleri, jeg har arbejdet med.

Lisbet B. Birk
Fra barnsben har jeg tegnet, malet og formet. En overgang på Kunstakademiet og et kig ind i kunstner-verdenens ofte trange vilkår, betød, at jeg valgte en lærer-uddannelse, og senere en organistuddannelse. Jeg arbejder med akvarel, maler med akryl på lærred og de sidste år brændt raku. Min inspiration får jeg fra naturen

Åbningstider:

Fredage kl. 13.00 – 17.00
Lørdage kl. 11.00 – 13.00

Der vil være 2 KUBA-medlemmer til stede for – hvis man ønsker det – at give informationer om kunstværkerne.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang