Fire nye kunstnere inviterer til at få en farverig oplevelse hver fredag og lørdag i marts.

De fire nye kunstnere er Jette Østergaard, Lisbeth Jensen, Birgit Jørgensen og Marianne Græslien, som her fortæller, hvilken betydning kunsten har for dem.

Jette Østergaard: For mig betyder maleriet leg, afslapning fra hverdagens pligter og travlhed. Frihed til at gøre lige, hvad jeg har lyst til. Udledning af følelser i form og farver, forundring og glæde og ind i mellem frustration. Min interesse for maleriet begyndte for knapt 20 år siden, hvor jeg deltog i et weekend-kursus i akrylmaling.

Lisbeth Jensen: Jeg har malet i mange år i perioder, dels akvarel men især akrylmaleri. Gerne med inspiration fra naturen.

Birgit Jørgensen: Jeg maler med akryl på lærred og en del monoprint. Inspirationen kommer fra naturens blomster, dyr og fugle, og hvad jeg ellers opdager i naturen.

Marianne Græslien: Kunst betyder for mig afstressning. At male billeder bringer ro og glæde i en ellers travl hverdag. Mine billeder er malet med akryl-farver, hvor jeg fortrinsvis bruger lyse og glade farver i en blanding af abstrakt og naturalisme. Motiverne finder jeg i naturen.

Åbningstider:
Galleriet har åbent
Fredag: Kl. 13.00 – 17.00
Lørdag: Kl. 11.00 – 13.00
To af de udstillende kunstnere vil være til stede og fortæller gerne om deres kunsværker.
Der er fri entré, og alle er velkomne

Marianne Græslien
Lisbeth Jensen
Jette Østergaard
Birgit Jørgensen