Makkerparret Milling & Molbech fortæller sammen med Jan Glæsel historien bag musikken du elsker. Den 4. november fortæller de hele historien om George Michael – Den splittede mand, der erobrede hele verden. Det gør de med deres helt nye koncept, som bliver et møde mellem live podcast og en koncert.

Publikum i Næstved kan se frem til en ret anderledes musikalsk oplevelse, hvor man bliver lidt klogere på, og hører det ene hit efter det andet med George Michael. De to radio-DJs Henrik Milling og Nicolai Molbech er kendte for radioprogrammet FONK! Det er lørdag, og nu tager de deres stærke evner til at formidle med sig ud på scenerne i Danmark. De står på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 4. november sammen med Jan Glæsel og hans band Rumors Corner.

Milling & Molbech lader dig opleve den fulde historie om geniet George Michael. En guddommelig vokalist, entertainer og popsnedker, som modigt og kyndigt blandede genrer som funk, R&B og dance med en detalje og perfektion, der skabte både kollegial respekt og en kæmpe fanskare.

Hop ombord på en hæsblæsende odyssé gennem fire musikårtier, som den blev formet og oplevet af en forknyt, genert lille halvt græsk dreng, der var så ufatteligt heldig at få Andrew Ridgeley med som sin soulmate og musikalske tændsats. Det WHAM! der fulgte, er en eksplosionslyd der stadig ringer i en hel del ører kloden rundt. Mod alle odds brød han ud af fra sit popimage efter WHAM! tiden, og genskabte sig selv som en seriøs kunstner, der sprængte alle rammer for hvad popmusik kunne være, og han gjorde det igen og igen.

Gør dig klar til at blive blæst bagover når Henrik Milling og Nicolai Molbech fortæller hele George Michaels historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner. Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format. Det er mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter og soundscapes, musik og visuals. Resultatet er et helt unikt udtryk der ikke er set eller hørt før i Danmark. Som tilskuer bliver du beriget med både anekdoter, minder, sang og musik – og ikke mindst en festlig aften.

Billetsalget til Milling & Molbech er netop gået i luften.

Pressefoto