Fra mandag den 2. maj til torsdag den 30. juni udstiller billedkunstner Lisbeth Ancher fra Aversi ved Haslev sine farverige malerier på Glumsø Bibliotek.

Billedkunstner Lisbeth Ancher elsker at male med både olie- og akrylmaling, gerne med mange forskellige malemedier og med meget stærke farver.
– Det har altid været vigtigt for mig at være kreativ. Jeg har arbejdet med vævning og blomsterbinding. Og nu er det kun malerierne, jeg arbejder med, fortæller Lisbeth Ancher.

Fantastiske skyer og kuperet terræn

– Mine motiver er abstrakte solopgange og solnedgange, skønne landskaber m.m. Jeg bor et meget smukt sted i Aversi, hvor der altid er flotte motiver fra naturens side. Det kan være fantastiske skyer og kuperet terræn. Og så har vi vores smukke gravhøj, som jeg har malet på forskellige tidspunkter af året, udtaler Lisbeth og tilføjer, at hun også får inspiration til sine malerier ved at gå en tur ved havet.

Lisbeth Ancher er medlem af KuBA, Kunstforeningen for Billedskabende Aktører, en forening for aktive, kreative mennesker i Næstved og omegn.

Udstillingen på Glumsø Bibliotek kan ses i bibliotekets åbningstid.

Pressefoto