ILVA er rykket til Næstved Retail Park, hvor der er stor åbningsfest fredag den 27. maj. Det nye bolighus skal især inspirere områdets mange børnefamilier.

I månedsvis har håndværkere og ILVA´s medarbejdere knoklet for at blive klar i det spritnye ILVA bolighus i Næstved Retail Park. Der er blevet indrettet og klargjort og kunderne kan glæde sig til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Den nye butikschef, Maria Wahlstrøm, har selv boet i området, hvor hun nu skal drive det nye bolighus, og hun har set frem til den store åbningsfest længe.

– Vi har arbejdet på åbningen længe og glædet os helt vildt til at byde velkommen i de nye og lækre rammer. Vi åbner i et nyt område, og vi vil stolt vise bolighuset frem, der er fyldt med flotte indretningsløsninger, som giver kunderne masser af inspiration til deres egen boligindretning, siger Maria Wahlstrøm.

Skal inspirere Næstved

Den nye ILVA fordeler sig over to etager og udgør et areal på omtrent 1400 kvadratmeter. Retail Park-området
huser desuden mange store forretninger samt caféliv og område med legeplads.

Her har ILVA indrettet sig for at give inspiration og gøre det nemt for kunderne at se sig selv i indretningen.

– Bolighuset er indrettet, så kunderne nemmere kan skabe sig et overblik og forestille sig, hvordan for eksempel en ny sofa vil passe ind i stuen, siger Maria Wahlstrøm, der sammen med de andre kollegaer ser frem til at yde kunderne en faglig og kompetent rådgivning i Næstved.

Hidtil har byens ILVA været drevet på Franchisebasis igennem Kjeps bolighus, der er ophørt som ILVA-forhandler.

Pressefoto