Næstved Bibliotek arrangerer sammen med en gruppe frivillige kræfter anført af ildsjæl og pladesamler Poul Thaarup Sydsjællands største plademesse den 11. september kl. 10.00-15.00.

Lokalt samlingspunkt for pladesamlere og musikinteresserede Det er 7. gang, at messen afholdes, og den er blevet lidt af en tradition. Musikinteresserede fra nær og fjern ser frem til messen, hvor de mødes over kasserne med sjældenheder og gode tilbud til en snak om musik. Det foregår gerne med en kop kaffe, en øl eller en vand i hånden.

Udover at være et lokalt samlingspunkt for sydsjællandske pladesamlere, tiltrækker messen sælgere og besøgende langvejs fra på grund af den gode stemning og de fine faciliteter i biblioteksrummet.

Rockhistorier som podcast I år rundes messen af med optagelsen af en live-podcast med musikanmelderne Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch, der bestyrer podcasten ”Rockhistorier”. Kl. 15.00-17.00 optager de således en podcast om pladesamleri og musikmani direkte på bibliotekets scene med de besøgende som publikum.

Plademessen finder sted på Næstved Bibliotek lørdag den 11. september kl. 10.00-15.00. Liveoptagelsen af podcasten Rockhistorier løber af stablen kl. 15.00-17.00.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

Pressefoto