I slutningen af 2021 fylder Næstved Fotoklub 80 år. Klubben har gennem flere år udstillet på Næstved Bibliotek. Og nu gentager de succesen med at udstille et udvalg af deres mange forskellige og kreative fotografier i X-rummet på Næstved Bibliotek. Næstved Fotoklub samler fotointeresserede, der har ambitioner om at tage gode billeder og blive bedre til det. I anledning af 80-års fødselsdagen har klubben gjort sig ekstra umage med at sammensætte en flot udstilling.

13 fotografer udstiller

Følgende 13 fotografer deltager på udstillingen: Freddie Hansen, Dorte Sandorff, Birte Pedersen, Mariann Jensen Düring, Marianne Thorborg Ottesen, Karsten Madsen, Ole Juul, Allan Jensen, Jan Reipurth Madsen, Leif Koth, Niels Bjerre, Poul Jensen, Michael Holm Hansen. Motiverne spænder fra byer til natur og landskaber og fra det naturtro til det næsten abstrakte.

Lyst til at lade sig udfordre

– At udvikle sine evner som fotograf kræver, at man øver sig og bliver udfordret, udgangspunkt og kamera er mindre afgørende. Sådan lyder det fra Michael Holm Hansen fra fotoklubben.
En måde at lade sig udfordre på, er deltagelse i fotokonkurrencer. Det giver ifølge Michael Holm Hansen inspiration til at gøre sig umage, og anerkendelse fra dommere og klubfæller giver en helt anden fornemmelse i maven end tilfældige likes på Facebook og Instagram. Klubben udstiller jævnligt, så medlemmerne har mulighed for at vise deres værker frem.

Næstved Fotoklub har 45 medlemmer og har klublokale på Grønnegade Kaserne.

Går du rundt med en ”lille fotograf” i maven og godt kunne tænke dig at blive dygtigere så kan du finde yderligere oplysninger om fotoklubben på www.naestvedfotoklub.dk
Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Foto: ABW