Kom med på en morgenvandring på Enø Overdrev, hvor man skal synge et par morgensange, høre nogle digte og lytte til et lille stykke musik ude i den flotte natur. Det sker d. 23. august 2021.

I foråret arrangerede de flere litterære vandringer med oplæsning i naturen, bl.a. en skumrings- og stillevandring i Fruens Plantage. Det gav inspirationen til denne tur, hvor morgenstuden er i fokus.

Morgenstund har ord mund

Morgenstunden markerer den første del af dagen, hvor lyset bryder frem i horisonten og en ganske særlig ro hviler over naturen.

På stranden kan man strække blikket og skue ud over horisonten, se solen rejse sig på himlen og mærke dagens spæde begyndelse og den ro, som den indgyder.

På denne vandring langs stranden på Enø Overdrev skal man opleve morgenstunden på stranden, synge et par smukke morgensange og høre et par digte, som hylder morgenstunden.

Man går ad stien ud til den gamle feriekoloni, som er blevet fint istandsat. Her vil vi drikke vores egen medbragte kaffe/te og evt. spise en bolle eller lignende, mens der bliver læst et par digte og spillet et musikstykke, som passer ind.

Praktisk om vandringen

Turen er ca. 6 km lang.
Man mødes kl. 09.00 på parkeringspladsen ved Enø Overdrev. Efter en varm velkomst og en kort introduktion, bevæger man sig sammen ud på stien langs kysten.
Undervejs vil man tage holdt; synge morgensange, høre digte og lytte til et musikstykke.
Halvvejs på turen, ved den gamle feriekoloni, tager man holdt og drikker lidt varmt og spiser lidt brød (MEDBRING SELV MAD OG DRIKKE).
På tilbagevejen går man langs stranden og slutter turen på parkeringspladsen, hvor man startede, kl. ca. 10.30.
Husk påklædning efter dagens vejrforhold.
Om vandrefestivallen

Morgenvandring på Enø i lyrikkens spor er en del af Vandrefestivallen, som afholdes i perioden fra den 13. august til den 5. september 2021. Vandrefestivalen er et samarbejde mellem Region Sjællands kommuner, som bidrager med ture og koordinering. Turene er overvejende rundture, som starter og slutter samme sted. Til vandringerne kan der være knyttet en række aktiviteter, som tilsammen udgør et arrangement. Der vil være ture med forskellig sværhedsgrad.

Læs mere her

Foto: ABW