Marie Key genoptager sit populære soloformat i efteråret 2022, hvor Næstved er en af blot 15 steder rundt omkring i Danmark, hvor den populære sanger og sangskriver optræder.

Til koncerten på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved den 1. oktober vil Marie Key både dykke ned i sit store bagkatalog og spille sange som “Uden Forsvar”, “Landet” og “Fatter Det Nu” såvel som sange fra hendes nyeste album fra 2020, der blandt andet kastede radiosinglerne “True Love” og “Tænker På Os To” af sig.

Marie Keys solokoncerter har allerede vakt stor begejstring hos hendes publikum – blandt andet på grund af Marie Keys helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum mellem numrene. Stemningen til solokoncerterne er afslappet og uformel og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær og mange grin.

Marie Key afslører at koncerten i Næstved vil byde på et par helt nye sange, og at hun allerede nu glæder sig til at møde Danmark på den kommende turné.

Hvis du vil opleve Marie Key live i Næstved kan du finde dine billetter på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside: www.gkkultur.dk.

Pressefoto