Søndag d. 13. februar 2022 kl. 16 i TEATERSALEN, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Billetter: www. billetten.dk eller på kulturcentrets billetkontor

Kulturlivet er genåbnet og restriktionerne er faldet. Næstveds internationale egnsteater DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL kan derfor igen invitere folk (og fæ) indenfor i teatrets magiske rum hvor alt næsten er som ”i de gode gamle dage”.

Grønnegades Kaserne Kulturcenter har lokket NIELS til at komme forbi med sin soloforestilling MIT LIV SOM NIELS. Han kommer direkte fra et par ugers gæstespil på Bådteatret i København og forestillingen vil være toptrimmet.

MIT LIV SOM NIELS havde oprindeligt premiere i TEATERSALEN i efteråret 2019 med stor succes, men pga. Corona-pandemien har al turné med den måtte aflyses. Nu brænder NIELS for at spille igen og da der jo nu er gået et par år har han ikke kunne lade være med at lave et par elegante tilføjelser til den oprindelige forestilling.

Om MIT LIV SOM NIELS:
MIT LIV SOM NIELS er et helt nyt forestillingsformat, der udspiller sig i en foredragsramme foran et stort filmlærred. Det er er både teater, foredrag, historiefortælling og Stand Up i ét. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne.

Niels har derfor været en tur ned af ”memory lane” og set på familiefotos, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, m.m. Niels har endda fået taget en gentest for at blive klogere på sin oprindelse – og ja, resultatet var overraskende!

Niels har også besøgt sine barndomshjem, sin folkeskole, sit gymnasie, sin teaterskole og det fritidshjem hvor han arbejdede efter gymnasiet. Niels har endvidere searchet på internettet, besøgt lokalarkiver, opsøgt nogle af sine forældres kollegaer og haft timelange snakke med sine søskende.

Det er der kommet en masse skæve betragtninger og en stribe sjove og vedkommende historier ud af som Niels glæder sig til at komme rundt med i det ganske danske land.

MIT LIV SOM NIELS er i – ord og billeder – på en og samme tid Niels’ meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne – 80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

Af og med: Niels Grønne
Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum og Niels Grønne.
Varighed: Ca. 1 time