Spændende ”MGP”-dage og fastelavnsfest i Sct. Jørgens Parks Butikscenter i børnenes vinterferie!
Kan du synge, danse eller noget helt andet? Så inviteres du til at være med i Talentkonkurrence i Sct. Jørgens Parks Butikscenter. Her varmes der op til MGP i Arena Næstved med danse- og sangworkshops, som afsluttes med Talentkonkurrence og kåring af Næstveds Talent 2023, som belønnes med gavekort på 1.000 kr. Hele ugen er der ”MGP”-skattejagt, hvor hovedpræmien er miniferie i Lalandia og hvor der bl.a. også er gaver fra Stacy´s. ”MGP”-arrangementerne afsluttes med fastelavnsfest.

Vi er stolte af, at årets MGP skal afvikles i Næstved, og vi bakker op med 2 workshops og et brag af en Talentkonkurrence med relation til MGP-aktiviteten, fortæller centerforeningens formand Lina Maegaard og fortsætter: Onsdag den 15. februar inviterer vi alle danseglade børn og unge til at få nogle sjove timer i vores gratis danseworkshop. Torsdag den 16. februar glæder vi os til at se alle sangglade børn og unge i vores sangworkshop. Deltagelse i workshops gratis og kan f.eks. bruges som springbræt til at stille op i vores Talentkonkurrence fredag den 17. februar. Men man behøver dog ikke at have deltaget i workshops for at stille op i Talentkonkurrencen. Så uanset om du eller dine børn/børnebørn kan danse, synge eller har andre talenter, så kom og vis talenterne frem for dommere og publikum. Du kan vælge at stille op alene, sammen med en ven eller i en gruppe. Der er forskellige alderskategorier. Vinderne i de enkelte præmieres med gavekort på 1.000 kr. De to workshops foregår i hyggeligt festlokale hos Restaurant Mona Lisa. Og Talentkonkurrencen kan opleves på torvet ved 365discount. Alle MGP-events bakkes op af ”Mærk Næstved”.

Vind Miniferie i Lalandia (værdi 5.000 kr.)
Hele uge 7 fra den 13. – 18. februar kan alle børn og voksne gå på ”MGP-skattejagt” i butikscenteret.
Alle de børn, der gennemfører skattejagten bliver belønnet med en slikpose. Herudover trækkes der lod om et ferieophold i Lalandia til en værdi af 5.000 kr. og gaver fra Stacy´s.

Bonusinfo om de MGP-relaterede arrangementer
Onsdag den 15. februar:
Danseworkshop, som ledes af skuespiller Pernille Egholm
Kom og prøv MGP-dans og få inspiration til, hvordan du laver din egen og måske får mod til at optræde
i Talentkonkurrencen! Tilmelding senest 13. februar på www.sjp.dk
Info om Pernille Egholm (Teatret Starcat/SceneKunst)
Pernille er uddannet skuespiller i Method acting og autodidakt danser. Hun har specialiseret sig i hip/hop, jazz, modern og MGP-dans. Hun har undervist i dans og drama siden 1997 og har bl.a. undervist på Ungdomsskoler, aftenskoler og siden 2008 har hun undervist på SceneKunst.

Torsdag den 16. februar
Sangworkshop som ledes af skuespiller og instruktør Christina Anthony
Kom og få teknikker til, hvordan du kan blive en endnu bedre sanger.
Vil du vise, hvad du har lært, kan du optræde i Talentkonkurrencen! Tilmelding senest 13. februar på www.sjp.dk
Info om Christina Anthony
Christina Anthony er uddannet Skuespiller og instruktør fra The Academy of the Science of Acting and Directing (ASAD) i London. Hun har undervist i sang og drama i mange år i London og i 2008 startede hun sammen med sin mand SceneKunstSkoler i Danmark. SceneKunst er en teaterskole for børn hvor der bliver undervist på højt niveau selvom alle er velkomne.

Fredag den 17. februar på ”torvet” ved 365discount.
Talentkonkurrence
Kan du danse, synge eller har du andre talenter?
Kom og vær med i konkurrencen om at blive Næstveds Talent 2023 og vind gavekort på 1.000 kr.
Du kan vælge at stille op alene, sammen med en ven eller i en gruppe.
Tilmelding senest 13. februar på www.sjp.dk
Vil du bakke op om Næstveds talenter, så mød op og giv dine favoritter de højeste klap

Festligt fastelavnssjov
Lørdag den 18. januar fra kl. 10.00 – 13.00
Kom og slå katten af tønden. Få fastelavnsboller, slikposer og juice. Bliv ansigtsmalet. Slå jer ned ved et bord med karton til jeres personlige fastelavnsklip – lige til at tage med hjem og pynte op med. Og det hele er ganske GRATIS!

Se hele programmet på www.sjp.dk

Pressefoto