Kasernebyen er Ringsteds nye, grønne bydel med 210 attraktive boliger på i alt 17.300 m2 i smukke omgivelser til seniorer og store og små familier. EDC Projekt Poul Erik Bech har nu fået opgaven med at formidle udlejningen af de bæredygtige boliger, og det er den familieejede ejendomsudviklingskoncern Maycon fra Næstved, der varetager opførelsen af Kasernebyen. I forbindelse med indflytning har amerikanske Goldman Sachs og Rubik Properties købt projektet, der skal være fuldt udlejet.

Boligprojektet Kasernebyen er placeret i Ringsteds kaserneområde, hvor boligprojektet vil nyfortolke området og skabe trygge rammer for alle faser af livet. Selve byggeprocessen foregår over tre etaper, der begynder med seniorboliger og afsluttes med familie- og seniorboliger. Anders Mayland, adm. direktør i Maycon, siger:

“Kasernebyen er et spændende projekt med 210 DGNB-certificerede bæredygtige boliger – primært seniorboliger, mens 81 af lejeboligerne i tredje etape bliver både familie- og seniorboliger. Vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech, der har stor erfaring med store udlejningsopgaver som denne. Der er allerede stor efterspørgsel på lejeboligerne, som skal være indflytningsklar i henholdsvis 2022 og 2023 og boligerne skal være fuldt udlejet, når Goldman Sachs og Rubik Properties overtager projektet.”

Får meget for pengene i Ringsted
Projektchef Bjørn Gervø i EDC Projekt Poul Erik Bech, der netop har fejret sit 25-års jubilæum i EDC Poul Erik Bech, siger:

“Når Kasernebyen er fuldt udbygget, vil der stå 210 indflytningsklare DGNB-certificerede bæredygtige boliger, der varierer i størrelser fra 54-120 m2. Der er hyggeligt, fælles havemiljø med orangeri/væksthus, og alle lejligheder får egen terrasse/altan, samtidigt vil der være gulvvarme i alle rum, mens badeværelse og køkken laves i materialer, der matcher tiden. Udlejningsboliger er meget populære, og vi oplever især, at seniorboliger bliver revet væk de fleste steder i landet, så det er også forventningen i Ringsted.”

Nicky Rud, partner i EDC Poul Erik Bech/Brimer & Krag Næstved står sammen med EDC Selandia Ringsted for udlejningerne lokalt.

“Det er et superspændende projekt med et enormt potentiale, der er mange mennesker i Ringsted og omegn, der gerne vil bo i attraktive boliger, der er bygget til, at alle aldre kan trives, og som bliver i et fornuftigt prisniveau. Ringsted en af de byer, hvor man får allermest for pengene. Vi er meget fortrøstningsfulde, da vi allerede har mærket en stor efterspørgsel på lejeboligerne.”

Et område i rivende udvikling
Ringsted Kommune er i rivende udvikling, og Kasernebyen er tæt på bymidten, sportsfaciliteter og transportmuligheder. Bjørn Gervø, EDC Projekt Poul Erik Bech siger:

“Ringsted har et rigt kulturliv, gode transportmuligheder til både København og Odense og lave boligpriser. Kasernebyen ligger tæt på naturskønne omgivelser, tæt på skov, sportsfaciliteter og en idyllisk bymidte. Ringsted har over de sidste år gennemgået en stor udvikling, hvor en række projekter præger byens udtryk. Med det nye store indkøbscenter “RingStedet” og andre spændende projekter, der skyder op i byen, har Ringsted et stort potentiale.”

“Ringsted har også et stort fokus på børneområdet, hvor kommunen har indført pasningsgaranti for alle. Det betyder, at der udover de almindelige dagsordninger, også tilbydes aften- og nattepasning. Det vidner om en innovativ kommune med hjertet på rette sted, der er velegnet til børnefamilier, såvel som alle andre facer af livet,” siger Bjørn Gervø.

 

Foto: EDC