Marie i Vidunderland er titlen på en ny og innovativ forestilling planlagt og udført af Næstved Musikskole og opført i parken på Rønnebæksholm.

Forestillingen er et samarbejde mellem eleverne fra musikskolens teater, avantgarde og musikhold, Billedskolen Storstrøm, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Bibliotek, Næstved Ungdomsskole og Rønnebæksholm.

Handlingen tager afsæt i historien om Marie Toft, som boede på Rønnebæksholm med sin anden mand N. F. S. Grundtvig fra 1851-1854. Anne Sofie Reumert, som er et velkendt teater- og performancenavn i Næstved, har fundet inspiration i Lewis Carrolls berømte roman ”Alice i Eventyrland” og skabt et nyt og samarbejdende format, der som en særlig krølle på halen bliver opført i år, hvor Rønnebæksholm også fejrer sit 700-års jubilæum.

Forestillingen vises to gange lørdag d. 19. juni og én gang søndag d. 20. juni i parken på Rønnebæksholm og er støttet af Næstved Kommunes aktivitetspulje, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, som understøtter produktionen, scenograf og kostumier Tanja Bovin, som syer og fremskaffer kostumer, og Kristian K Tegnestue og Sceneteknik, som bidrager med scenografiske løsninger.

Der venter publikum en underholdende oplevelse med musik, dans, sang, akrobatik, teater og et teselskab uden lige.

Læs mere og bestil billetter her

Foto: ABW