Der kan ofte være udfordringer forbundet med at være forældre til et barn med ADHD – både i forhold til barnets adfærd og ens egne bekymringer. Men det er muligt at få en bedre hverdag med færre konflikter. Bliv klogere på emnet, når PsykInfo Region Sjælland sender livetalken ”Mit barn har ADHD” på Facebook onsdag den 4. maj kl. 19-20.

Familien spiller en central rolle, når det gælder støtte og behandling af ADHD. Som forældre til et barn med ADHD kan man møde mange udfordringer. Måske oplever du flere konflikter, at det kan være svært at forstå dit barns adfærd og at du ofte har bekymringer.

Livetalken Mit barn har ADHD, som er et online arrangement, stiller skarpt på nogle af disse udfordringer – og især på hvordan de kan løses. En EN AF OS ambassadør, der selv har erfaring med ADHD, taler sammen med en fagperson om, hvordan det er muligt at få en hverdag med færre konflikter. De taler også om, hvordan samarbejdet mellem Børne- og Ungdomspsykiatrien, kommunen og forældrene foregår.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfo Region Sjællands Facebook-side, så man kan se med på skærmen hjemmefra.

Medvirkende:

• Chammilia Rønn, EN AF OS ambassadør

• Mathilde Ulvsgård-Hansted, speciallæge, Børne- og Ungdomspsykiatrien, Region Sjælland

Tilmelding:

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

Tid og sted:

Dato: Onsdag den 4. maj 2022
Tid: Kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kilde

Foto: ABW