Én indgang til kommunen
Hvis du har ambitioner om at starte en virksomhed i Næstved, er det en god idé at kontakte Næstved Erhverv. Her finder du et hold af sparringspartnere, der kan hjælpe dig med at overkomme nogle af de stopklodser, man møder som virksomhedsejer.

Næstved Kommune etablerede Næstved Erhverv i 2013 med det formål at forbedre kommunens service over for virksomheder og iværksættere. Kompetente konsulenter sidder klar til at løse et akut problem, eller de kan hjælpe dig i gang, hvis du går og overvejer at starte en virksomhed. Desuden tilbyder organisationen mentorordninger, netværk og arrangementer for erhvervsdrivende.

Næstved Erhverv har som sin mission at være “katalysator og inspirator for udvikling og vækst i Næstveds erhvervsliv”

Smidig sagsbehandling
Som alle andre kommuner har også Næstved Kommune en række retningslinjer: lokalplaner, regler for byggeri og miljø samt andre aktiviteter, der kræver tilladelser. Næstved Erhverv giver dig den vejledning, du skal have, for at navigere rundt i de mange kommunale centre og teams. Med en erhvervskonsulent som tovholder, er du sikret en mere smidig sagsbehandling.

logo naestved erhverv

Samtidig kan Næstved Erhverv hjælpe dig med at finde velegnede erhvervslokaler og nye medarbejdere.

Har du en forretningsidé?
Næstved Erhverv har en række tilbud til dig, der ønsker at blive selvstændig. Med den rigtige rådgivning, kommer du godt fra start, hvilket kan være altafgørende for at skabe en sund forretning.

Hvert år får knap 100 iværksættere gratis rådgivning hos Næstved Erhverv. Nogle har bare en løs idé, og får hjælp til forretningsplan og markedsanalyse. Andre møder Næstved Erhverv, når de er startet og vil udvikle virksomheden.

Året rundt afholder Næstved Erhverv arrangementer med muligheder for læring, sparring og networking. Du kan f.eks. blive klogere på online markedsføring, regnskab, rekruttering eller ledelse.

Udviklingsprojekter
Endvidere deltager Næstved Erhverv i en række udviklingsprojekter,  der retter sig mod erhvervslivet og kommunens fremtidige erhvervssammensætning:

Maglemølle
Maglemølle

Corpusius er et unikt og spændende oplevelsescenter – et kropseksperimentarium

Den gamle Maglemølle Papirfabrik genanvendes

Ressource City vil skabe en grøn industriklynge med særligt fokus på upcycling

Center for Bæredygtigt Byggeri driver forskellige projekter, der sætter fokus på bæredygtighed og innovation indenfor byggeriet

Campus Næstved er en samling af Næstveds uddannelser ved stationen

Campus[1]
Campus
Næstved Erhverv
Teatergade 6
4700 Næstved
Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk

Næstved Erhverv på Facebook

Næstved Erhverv på LinkedIn