På torsdag stiller Danmarks største Dansktopfest vanen tro op med et stærkt hold bestående af nogle af Danmarks største stjerner på Dansktopscenen. I år byder Dansk Slagerparade på comeback til to af de største kunstnere.

Glæd jer til på ny at opleve Dorthe Kollo og Dario Campeotto til Dansk Slager Parade på Sydsjællands største kulturcenter den 16. januar 2020.

Dorthe Kollo var fast bestanddel af Dansk Slager Parade fra 2003-2007, hvor hun spillede sammen med Dansktoplegender som Richard Ragnvald og Jodle Birge. I 2020 vender hun endelig tilbage efter 13 års fravær.

Hun har været en stjerne i både Danmark og Tyskland igennem 50 år, lige siden hun i 1968 suverænt vandt Dansk Melodi Grand Prix med evergreenen “Gid du var i Skanderborg”, som ligeledes blev et hit i Tyskland i sin tyske version “Wärst du doch in Düsseldorf geblieben”. I dag bor Dorthe Kollo i en forstad til Bremen, men er ofte i Danmark og især i Karrebæksminde, hvor Kollos sommerhus “Perlen” ligger.

Pressefoto

Dario er tilbage
Dansk Slager Parades andet stjerne-comeback er ingen ringere end Danmarks Dario, som senest var en del af turnéen i 2016. Tidligere på året gæstede han Grønnegades Kaserne Kulturcenter til et forrygende show og foredrag i forbindelse med smørtenorens 60-års jubilæum indenfor showbusiness.

Dario Campeotto startede med at gøre sit indtog på den danske musikscene tilbage i 1959, da han fast spillede som solist på Restaurant Scandia på Rådhuspladsen. Det store gennembrud kom dog først to år senere, da han lagde hele Danmark for sine fødder til Dansk Melodi Grand Prix med sin udødelige kærlighedsvise “Angelique”.

Oplev de to store Dansktop-ikoner til Dansk Slager Parade sammen med andre store stjerner såsom Lise Haavik, Anders Tind (Fenders), Anna Novik samt Klaus & Servants.

Køb billetter til en stor Dansktopaften den 16. januar i Næstved ved at klikke her eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor.