Med konservativ fremgang i meningsmålingerne kommer der givetvis mange nye ansigter i Folketinget efter næste valg, og en af dem kan meget vel blive den 40-årige konservative gruppeformand i Næstved Byråd Rune Kristensen. Han melder nu ud, at han går efter en plads i Folketinget.

”I byrådet oplever jeg dagligt, at nationale regler begrænser det kommunale selvstyre – hvad enten det er servicerammen, anlægsloftet eller mulighederne for at udrulle fjernvarme. Jeg vil gerne gøre en forskel for borgerne på Sjælland og Lolland-Falster” udtaler Rune Kristensen.

Borgmesterdrømmen lever

”Som erhvervsmand og familiefar har jeg masser på hjertet for vores lokalområde og for Danmark. Jeg har tidligere stillet op til Folketinget, og nu er tiden moden til at give det et forsøg mere. Jeg er meget glad for min plads i byrådet, men det er ingen hemmelighed, at jeg gik efter borgmesterposten, og da jeg ikke fik den, så er der overskud til at gøre en forskel på nationalt plan” forklarer Rune Kristensen, der fastslår, at han fortsat går efter borgmesterposten i Næstved – uagtet om han bliver valgt til Folketinget eller ej.

Rune Kristensen har meddelt sit kandidatur til Næstved Konservative Vælgerforening, og her bakker bestyrelsen ham op og vil holde et opstillingsmøde hurtigst muligt.

Rune Kristensen

 40 år
 Gift med Anna og far til to drenge.
 Ansat i Danske Bank
 Tidligere landsformand for Konservativ Ungdom
 Tidligere folketingskandidat i Guldborgsund og Slagelse
 Tidligere medlem af Det Konservative Folkepartis hovedbestyrelse

Pressefoto