Næstved Teater præsenterer sæsonens første forestilling: “A Jungle Story” som musikteater med bigband, sangere og dansere. Opføres søndag 12. september kl. 16.00 i Ny Ridehus, Næstved.

Når publikum lukkes ind i den mørke sal, vil de blive mødt af en lydkulisse fra junglen samt en dæmpet lyssætning, der giver oplevelsen af at være til stede i den mørke jungle, hvor dyrene hersker. Selve iscenesættelsen er sparsom, men ved hjælp af lyssætning vil orkesteret med instrumenter og stativer give en oplevelse af den mørke skov, hvor lyset trænger ned igennem tætte trækroner og kaster lysglimt og refleksioner rundt i skovbunden, hvor danserne og sangere snart vil udfolde sig.

Ubemærket vil de medvirkende indtage deres pladser, og publikum vil nu blive båret igennem en historie om en lille, ensom dreng i junglen og hans oplevelser med de vilde dyr. Musikken er et nykomponeret epos for orkester, vokalgruppe og kor frit komponeret over Junglebogen af Rudyard Kipling.

A Jungle Story tager os igennem den velkendte historie fra Junglebogen, men i et format, som den ikke er set i før.

Flot integreret bevæger musikere, sangere og dansere sig rundt på scenen ind i mellem hinanden og giver os indblik i Mowglis rejse fremad. Men man må endelig ikke forvente en fuldskala musical. Historien er mere underfundig og kræver derfor af og til lidt mere af publikum. Det hele startes blidt op med en smuk, melodisk saxofonsolo, og hele herligheden løftes af én ting – nemlig musikken komponeret, skrevet og arrangeret af Mads Pagsberg.

Malene Rostgaard Rasmussen har instrueret og de medvirkende er Mads Pagsbergs bigband, sangere og dansere.

Ledige billetter på http://www.naestvedteater.dk eller tlf. 26251850.

Pressefoto