Næstved Bibliotek byder lørdag den 3. december kl. 11.00-12.30 indenfor til foredrag og tegneworkshop om juletidens monstre, når de får besøg af børnebogsforfatter Benni Bødker og tegner John Kenn Mortensen.

I vandrehistorier og folkesagn er juletiden fuld af monstre. Du kan høre de hårrejsende fortællinger og selv lære at tegne et monster, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen, når vi holder tegneworkshop på biblioteket.

Julebestiariet

Med udgangspunkt i deres bog ”Julebestiariet” fortæller børnebogsforfatter Benni Bødker og forfatter/tegner John Kenn Mortensen om juletidens grufulde monstre fra forskellige landes sagn, eventyr og vandrehistorier. Undervejs vil John tegne nogle af monstrene.

Deltagerne får uddelt papir og tegneredskaber og skal så selv skabe og tegne deres egne monstre, som til sidst vil blive fremvist.

Hvis du kan lide både jul, gys og monstre, så er dette lige et arrangement for dig!

Anerkendte børnebogsforfattere

Benni Bødker er en af landets mest populære børnebogsforfattere. Han arbejder ofte med gys og spænding som emner.

John Kenn Mortensen er en anerkendt børnebogsforfatter, tegner, illustrator og filminstruktør. Han er nok bedst kendt for sine monstertegninger.

I oktober, november og december måned har bibliotekerne i Næstved Kommune et særligt fokus på temaet Monstre. Dette arrangement indgår som en del af temaet.

Arrangementet finder sted lørdag den 3. december kl. 11.00-12.30 i Salen på Næstved Bibliotek. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Pressefoto