Et af få shows i Danmark! Oplev den revolutionerende lyd af Symphoniacs – En fusion af klassisk tradition og elektronisk fremtid. Oplev dem på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved den 23. oktober 2025

Det internationale elektro-klassiske projekt SYMPHONIACS nægter at blive sat i bås. Med sin futuristiske blanding af klassisk musik og klubrytmer bringer SYMPHONIACS to genrer sammen, som ved første øjekast kan virke som et umage par. Men takket være projektets visionære lyd vækkes gamle traditioner til live og får nyt liv – velkommen til fremtiden!

Bag navnet SYMPHONIACS står den Berlin-baserede producer, komponist og elektroniske kunstner Andy Leomar. Som uddannet klassisk pianist har Leomar fejret international succes på popmusikscenen og har under sine regelmæssige ophold i Los Angeles også skrevet for amerikanske film- og tv-produktioner.

Med SYMPHONIACS fik Leomar ideen om at samle unge, klassiske virtuoser fra hele verden, for hvem kombinationen af klassisk musik og varme danserytmer ikke er en modsætning, men snarere en inspirerende fusion. Som en slags “ny dirigent” leder Leomar det klassiske ensemble af violinister, cellister og pianist på scenen, mens han fuldender den musikalske oplevelse med elektroniske lyd.

SYMPHONIACS er det levende bevis på, at klassisk musik kan være sjov og have en imponerende effekt. Publikum kan se frem til både Robin Schulz og Martin Garrix samt Johann Sebastian Bach og Antonio Vivaldi! Kom og oplev en koncert, hvor tradition møder fremtiden, fo SYMPHONIACS er meget mere end blot musik – det er en filosofi, en livsstil og fremtiden for musikalsk innovation.

Koncerten i Næstved bliver en af meget få i Danmark. Billetsalget er startet!

Pressefoto