Artiklen er sponseret

En familie med børn og forældre, kan til tider måske være svær at holde styr på. Der er både arbejde og børnehave, skole eller andet, samt måske en masse fritidstilbud og aftaler for hele familien. Der kan altså være et virvar af en masse ting, som der skal huskes og holdes styr på. Derfor er der her nogle idéer til, hvordan du måske lettere kan gøre dette.

En fælles familiekalender

En relativ nem måde at gøre familielivet en smule mere overskueligt, kan være ved at rekvirere sig en kalender, der har plads til hele familien og deres aftaler. Her kan der både være tale om en fysisk kalender, der hænger et sted, let tilgængeligt, hvor der skribles i, når skal huskes en dato, en aftale eller hvad det nu måtte være. Det kan også være en fælles kalender på telefonen, hvor alle har adgang til både at se samt redigere, sådan at du din partner og jeres børn, kan plotte jeres aftaler ind. Det giver måske mest mening, såfremt jeres børn har en vis alder, og altså har en mobil enhed, og får noget ud af, at se i denne kalender. Hvis ikke kan det være en kalender du og din partner deler.

Ugeskema

Det kan måske synes en smule skoleagtigt, men det kan måske også give mening i familielivet, at oprette en form for skema, til at give overblik over, hvad der skal ske i ugen løb. Både på fast basis, samt nogle af varierende aftaler. Der kan eventuelt købes whiteboard tavler, der kan hænge i køkkenet, stuen eller hvor det nu passer ind i jeres hjem, og så kan i nemt tegne, ændre og tilføje alle sammen til jeres planer i løbet af ugen. Tavlen kan måske også bidrage til lidt hygge med tegner, billeder eller lignende, der personliggøre den til jeres unikke familie.

Det kan måske synes en smule skoleagtigt, men det kan måske også give mening i familielivet, at oprette en form for skema, til at give overblik over, hvad der skal ske i ugen løb. PR-foto

Sider2022