Er du på udkig efter den næste gode bog, eller mangler du inspiration til din læsekreds? Så er der hjælp at hente, når vi for syvende gang får besøg af Liselotte Wiemer, som giver os en hæsblæsende tur gennem danske og nordiske romaner udgivet i løbet af 2022.

Tendenser i tidens litteratur
Foredraget giver mulighed for at få gode idéer til din læsning. Desuden får du et overblik over tendenser i tidens litteratur, og hvilke forfattere der ifølge Liselotte Wiemer er særlig grund til at lægge mærke til.

Deltagerne vil opleve en oplægsholder med stor indsigt og et smittende engagement og personlige holdninger. Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Hun er i dag sognepræst ved Horne og Asdal kirker i Vendsyssel. Hun har i mange år været litteraturanmelder, og hun tager hvert år på turne med sin introduktion til årets nye bøger.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Langes Bog & idé, der medbringer de omtalte bøger. Så har du mulighed for at købe, hvis der er nogle titler, du bare må eje selv.

Du får en fyldig litteraturliste med hjem, så du ikke glemmer de mange forslag.

Arrangementet foregår mandag den 30. januar kl. 19.00-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Billetter koster 50 kr. og købes via www.naesbib.dk

Liselotte Wiemer inspirerer dig til at opdage årets bedste bogudgivelser. Foto: Privatfoto