Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv A/S inviterer til Stormøde. Stormødet for den lokale Bygge- og Anlægssektor er en årlig tradition, som ud over at give information om igangværende og kommende byggeprojekter i Næstved kommune også er en tilbagevendende netværksaften for det lokale erhvervsliv i og omkring byggeriet. Ud over det kommunale anlægsbudget kan deltagerne høre om Novencos DGNB-certificerede byggeri og lære at skrive tilbud, der vinder.

Næstved kommune har rigtig mange virksomheder indenfor bygge- og anlægssektoren. Hvert år samler Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv A/S sektoren til en briefing om kommunens kommende anlægsopgaver og de større projekter og byggerier i Næstved Kommune.

Såvel Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv A/S har fokus på, at bygge-og anlægsvirksomhederne fortsætter med at have opgaver i ordrebogen, klarer sig godt konkurrencemæssigt og udnytter hinandens kompetencer til at skabe lokal vækst – også i krisetider.

Til Stormødet vil borgmester Carsten Rasmussen præsentere de mange byggeopgaver, som er at finde i Næstved Kommunes anlægsbudget for 2023. Herefter giver direktør i Næstved Kommune Sven Koefoed-Hansen en status på udviklingen i Stenlængegård-området.

På mødet vil man også kunne høre KT Erhvervsbyg A/S fortælle om opførelsen af Novencos nye DGNB certificerede domicil i Øverup Erhverv, samt få gode råd fra konsulentvirksomheden Shipley Associates til, hvordan du som virksomhed bliver skarpere på at udvælge de rigtige udbud og skarpere til at skrive tilbud, der vinder opgaverne.

Stormødet er åbent for alle, uanset om du er fra en bygge- og anlægsvirksomhed eller en leverandør til branchen – og det er gratis at deltage. Stormødet afholdes onsdag d. 16. november kl. 16.00-19.00 hos VUC Sjælland i Teatergade. Du kan tilmelde dig via Næstved Erhvervs hjemmeside.

Pressefoto