Et nyt partnerskab mellem havecenterkæden Billigblomsts afdeling i Næstved og Freetrailer, Danmarks største udlånsvirksomhed af gratis trailere, gør det endnu lettere at få potter, planter og kummer hjem.

Efter en tur i havecenteret, kan det være svært at passe både palmer og pelargonier ind i bilen. Derfor har Billigblomst i Næstved efter en succesrig seksmåneders prøveperiode nu indgået et fuldblods partnerskab med danske Freetrailer om at stille gratis trailere til rådighed for både kunder, men også for resten af Næstveds trailerhungrende indbyggere.

– Mange af vores produkter, om det er planter eller krukker, kræver ofte lidt mere plads til hjemtransporten, end man finder i en almindelig personbil. Så for at gøre det lidt lettere for vores kunder, har vi indgået et partnerskab med Freetrailer, hvor alle kan komme forbi døgnet rundt og hente eller aflevere en trailer. Det synes vi, er en helt naturlig udvikling i vores service, som vi er glade for at tilbyde, siger Peter Bomholt, administrerende direktør for Billigblomst.

Billigblomst i Næstved stiller sammen med Freetrailer seks nye trailere til rådighed, og det er ikke et øjeblik for sent, for selvom der stadig er små tre måneder til jul, så er netop julen en tid, hvor traileren kommer i spil.

Juletræet fylder i danske biler og hjem

Julen ligger for mange danskere stadig et stykke ude i fremtiden, men i Billigblomst begyndte man at tænke på højtiden for længe siden. For med julen følger juletræet. En udsmykning som fyldte i 1,6 millioner danske hjem i 2020, og som hvert år kan give grå hår, at få spændt fast på bilen.

– Vi stiller de her trailere til rådighed, fordi vores kunder bruger dem. Men i det store hele er de til for alle, og der ved vi godt, at der nogle perioder, som er mere travle end andre. Haveaffald i forår og efterår fylder meget, og så kommer julen med træer, kranse og borddekorationer, og der er vi glade for, at vi er velforberedte, siger Peter Bomholt.

En tanke, som er lige efter bogen ifølge Freetrailers administrerende direktør, Philip Filipsen.

– De partnerskaber vi indgår, de afhænger altid af, at trailerne kommer godt ud på vejene og bliver brugt. Det giver virksomhederne den rigtige eksponering og det giver forbrugerne den trailer, som de lige står og mangler. Vi er rigtige glade for den indstilling, som Peter Bomholt og Billigblomst har til vores trailere, og vi er rigtig glade for det her partnerskab, hvor vi endnu bedre kan udbygge vores netværk og tilstedeværelse overfor danskerne.

Flere lokationer indgår i partnerskabet

Billigblomst har under prøveperioden haft trailere ved deres havecentre i både Aalborg og Aarhus, men succesen har her været så stor, at samarbejdet nu udvides til at dække Billigblomst i Næstved samt yderligere to lokationer i 2022.

– Freetrailer lever af, at vores partnere er innovative og hele tiden kan se mulighederne i vores trailere og elektriske ladcykler. Billigblomst er i den sammenhæng en rigtig stærk partner, fordi de forstår vores kerne af kundeservice, eksponering og en fair forretning. Derfor mener jeg, at det her partnerskab er kommet for at blive, siger Philip Filipsen.

Freetrailerer en dansk deleøkonomivirksomhed, som har specialiseret sig i appbaseret udlån af trailere til forbrugere. Freetrailer råder over flere end 2000 trailere fordelt på 350 afhentningssteder i hele Norden. 

Pressefoto