Sommercampen “Flora Magica – Heksens have” 1. august 2021. Foto: Rønnebæksholm

Rønnebæksholm skød august måned i gang med årets første sommercamp “Flora Magica – Heksens have” i Medicinhaven for Radikal Omsorg og vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der deltog i det særlige arrangement.

Haven for Blød Modstand Med første sommercamp veloverstået ser Rønnebæksholm nu frem til den næste sommercamp, som afholdes i weekenden den 14.-15. august under titlen ”Haven for Blød Modstand”. Campen afholdes i og af Medicinhaven for Radikal Omsorg, som er fysisk placeret i Herregårdshaven på Rønnebæksholm. Her vil kunstnere, jordbrugere og aktivister undersøge haven som et sted for politisk modstand og regenerativt arbejde. Til denne camp har du også mulighed for at overnatte i telt i Rønnebæksholms park.
Læs hele programmet for sommercampen ”Haven for Blød Modstand” og book din billet.

Middelalderdag i Medicinhaven for Radikal Omsorg Den 21. august kl. 12.00-16.00, på samme dag som Havemarkedet, afholdes i Medicinhaven for Radikal Omsorg (en del af Herregårdshaven på Rønnebæksholm) en Middelalderdag med fokus på urternes kræfter og på overlevering af planteviden mellem generationer. Middelalderdagen afholdes i forbindelse med Næstveds Søjler og er gratis at deltage i.
Læs mere om Middelalderdagen.

Rønnebæksholm holder fortsat Åbne Havedage hver torsdag i august kl. 12.00-14.00 i Medicinhaven for Radikal Omsorg. Medicinhaven for Radikal Omsorg er den del af udstillingsprojektet Soil.Sickness.Society, som befinder sig i et af Herregårdshavens store bede.
Læs mere om Åbne Havedage.