Artiklen er sponseret

Hvis du er en mand, der har lidt mave – måske endda deller – så kan du ikke med samme lethed se godt ud i en simpel T-shirt som mænd med vaskebræt. Hemmeligheden bag flot påklædning for mænd med format er at bære lag. Det vil sige, at du har en T-shirt eller undertrøje inderst og så en skjorte eller hættetrøje yderst. Er du godt pakket ind, så kan du hurtigt virke statelig og velpåklædt.

Tænk på lejligheden

Men selvfølgelig kommer meget også an på, hvordan dit tøj konkret ser ud, og om du har klædt dig rigtigt på til lejligheden. I et kontormiljø er det kun iværksættere, som er flotte i hættetrøjer, fordi den påklædning udstråler ”the grind” – altså det at lægge sig selv helt og holdent i et projekt i håbet om at få succes på den lange bane. Ellers er det skjorter, måske endda jakkesæt, der er oplagte her.

Stryg din skjorte

Dit tøj skal selvsagt holdes rent, for at du for alvor ser flot ud. Skjorter skal desuden stryges – selv de såkaldte ”strygefri skjorter”. Hvis du ikke er med på, hvordan du griber strygning af skjorter an, er der guides online at søge hjælp hos. Nu er det ikke fordi, et helt look er ødelagt, fordi du møder op i en rynket skjorte, men ved at gå i strøget skjorte demonstrerer du overskud, som ikke alle har.

Hold kroppen fin

Og god påklædning til side er nøglen til at vise god stil også, at du har en god frisure (hvis du har hår til at have én), at dit skæg er velplejet (hvis du ikke er glatbarberet), at din hud og neglebånd holdes rene, og at du dufter godt. Sveder du kraftigt fra armhulerne, skal du udover at bruge rigeligt med deodorant finde et alternativ til den lyseblå skjorte – fx en mørk nuance, der skjuler dine plamager.

 

Ved du hvordan man stryger en skjorte? PR-foto

Sider2022