Artiklen er sponseret

Har I overvejet at investere i en frugtordning til virksomheder og erhverv, hvor I med faste intervaller får leveret frugt til afdelingen? Det kan både være relevant for jer, der gerne vil stille lækre snacks til rådighed for jeres medarbejdere, men det kan faktisk også være noget, I bruger til at sørge for god kundeservice.

Har I partnere, der besøger virksomheden i forbindelse med køb, salg eller møder? De fleste sætter pris på, at der er noget, man kan smage på, mens man venter, så har I en skranke, man kommer forbi, eller et åbent venteområde, kan det være et optimalt sted at placere en frugtkurv, man så kan få muligheden for at smage af. I kan læse meget mere om mulighederne her: FirmaFrugt og frugtordning. Så kan det også være, I kan beslutte jer for, hvilken pakke der vil passe bedst til de behov, I har for at få leveret frugt.

En fordel for medarbejderne

Det er naturligvis ikke kun jeres partnere og kunder, der skal behandles godt – firmafrugt er i lige så høj grad et tilbud til jeres medarbejdere. Mange sætter pris på at kunne bide i et godt stykke frugt, der er helt frisk leveret – og så snart I er ved at løbe tør for frugt i kurven, passer det formentlig meget godt med, at I får en leverance igen.

Det er ikke kun frugt, der kan trække i jer. Andre populære muligheder er for eksempel små poser med nødder eller tørret frugt, der er nemt lige at hælde i sig, når trangen kalder. Hvis I er interesserede i de forskellige muligheder, kan I se meget mere online, hvor der også er specificeret hvad de enkelte pakker egentlig indeholder. Det er altid lidt sjovere at være på et kontor, hvor man kan se en farverig kurv med forskellige af sæsonens frugter ligge klar til, at man spiser dem!

Det er naturligvis ikke kun jeres partnere og kunder, der skal behandles godt – firmafrugt er i lige så høj grad et tilbud til jeres medarbejdere. PR-foto

Sider2022