Rønnebæksholm byder januar velkommen med kulørte og spændende begivenheder for store og små, ikke mindst den aktuelle udstilling til og med 29. januar 2023.

Kom og se den anmelderroste udstilling med Melanie Kitti. ’Kippar efter vinden(ledsen och klumpig). Informations kunstkritiker Bodil Skovgaard Nielsen skriver bl.a.: ”Melanie Kitti er ikke bare en sælsom digter, men også en foruroligende god kunstner. Stortalentet Melanie Kitti har omskabt en gammel herregård uden for Næstved til et hjemsøgt hus med tyste fresker. Med hende har vi fået en ny tværnordisk kunstner og digter, der har sit helt eget formsprog.”

Omvisninger: søndag 15. januar kl.14.00-15.00 og søndag 29. januar kl.13.30-14.30. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt. Alle er velkomne.

Boglancering med litteratur- og musikprogram, lørdag 7. januar, kl.13-15.00
Kom til spændende litteratur-og musikprogram og boglancering af Melanie Kitti. ’Kippar efter vinden(ledsen och klumpig)’ med bidrag af Ph.d. og billedkunstner Katrine Dirckinck-Holmfeld, skribenter Fafaya Mogensen, Karen Vestergaard Andersen, Helen Nishijo og Lotte Juul Petersen. Den smukke bog er redigeret af Vibeke Kelding Hansen og designet af Filip Grønning. Til boglanceringen vil være oplæsninger fra forfatter Melanie Kitti og billedkunstner Lucille Groos og musik med Vilde Tuv og Henriette Motzfeldt.

Læs mere på Rønnebæksholms hjemmeside

Billede: Melanie Kitti: Kippar efter vinden. (ledsen och klumpig), udsnit, 2022 Foto: Malle Madsen