Fredag udkommer Fanøs enfant terribles seneste album med titlen Godt Nyt. Efteråret byder på godt nyt for Næstved, når Madsen på sin akustiske turne giver koncert på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter.

madsenJohnny Madsen tager til Næstved den 24. oktober 2015, og med sig har han sine gode venner Knud Møller og Henrik From, en konstellation bedre kendt som ”stærkeste startopstilling”. Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke. Knud Møller må sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd. I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Madsen skarpere end nogensinde
At sætte en vaskeægte vestjyde og en ærke københavner sammen i et musikstudie kunne ligne en ret risikabel affære. Især når de to slet ikke kender hinanden i forvejen. Ikke desto mindre var det hvad man gjorde for nogle måneder siden, da Chief1 blev bedt om at kaste sig ud i at producere nye Johnny Madsen-sange. Bortset fra et enkelt album har Johnny Madsen aldrig ladet fremmede producere sine albums. Det har guitaristen Knud Møller og Johnny altid selv klaret. Men denne gang skulle være anderledes. Chief1 var solgt, da han hørte de nye sange, som Johnny har skrevet gennem de seneste 3 år. Sangene rørte ham dybt, og til trods for travlhed med masser af andre projekter, måtte han simpelthen bare producere dette album.

Johnny Madsen er vel det nærmeste, vi i Danmark kan komme en levende rocklegende, og for mange i den yngre generation, er han blevet en kultfigur. Men Johnny Madsen viser på sit nye album, at han er skarpere end nogensinde. Kendere af det Madsenske sangunivers er enige om, at det er den bedste og skarpeste samling sange fra fannikken, man har hørt i mange år. Albummet viser en Johnny Madsen, som reflekterer over sit liv. Han bladrer i sit livs bog og henter glimt fra noget eller nogen, der var der for ham. Det er som om, man møder en mere fordybet sangskriver, som nu tør grave et par spadestik dybere i sit eget univers. Det gør det til en varm og til tider rørende oplevelse at lytte til det nye album.

Billetter til koncerten med skarpe Madsen, Møller og From findes på www.sj-billetten.dk, sælges fra Billetkontoret og kan reserveres på billettelefonen 5588 3950.

Albummet kan reserveres via www.imusic.dk