Den anmelderroste og utroligt sjove instagramfænomen Lasse Madsen har endnu en gang valgt at sætte Næstved på sin turnéplan, når han besøger Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 1. marts 2024, med hans kommende onemanshow ‘Fræk’.

Komikeren Lasse Madsen, der med rekordfart er blevet en fast bestanddel af den danske komikscene, er tilbage med et brag af et show! Med sit nye stand-up show “Fræk” leverer Lasse endnu mere af det, der er blevet hans signatur: lynhurtige observationer og knivskarpe jokes.

Som med hans udsolgte og anmelderroste one man show ”Forelsket” fra 2022, og hans medvirken i Comedy Ballroom, så byder ”Fræk” på en masse sjove hverdagsbetragtninger kombineret med en uhøjtidelig levering og højt tempo.

”Fræk” er et humoristisk show, der både er provokerende, friskt, flabet, modigt, dristigt og frem for alt: hylende morsomt. Publikum får hele paletten, fuld smadder på alle tangenter, gennemsyret af skarp satire og drenget charme.

Har du kun oplevet Lasse Madsen på hans succesfulde færd på de sociale medier, så skal du glæde dig til at se ham, der hvor han er allerbedst: på stand-up scenen! Lasse Madsen er kendt for sin underfundige humor, drengede charme og evnen til at få selv de mest hverdagsagtige emner til at fremstå sjove og underholdende.

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender.

Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent sceneperformer med en helt særlig forbindelse til sit publikum. Og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første one man show, ’Forelsket’, fik hele fire hjerter i Politiken og spillede for fulde huse landet over.

Billetsalget et hans show i Næstved den 1. marts 2024 er netop startet. Find dine billetter på www.gkkultur.dk og fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Pressefoto