Onsdag den 3. maj kl. 19.00-20.30 kan du møde sangeren Isam B. på Næstved Bibliotek. Akkompagneret af musik fortæller han om sin bog Fædreland.

Den kendte sanger Isam B. vil sammen med sin far holde et foredrag om bogen ”Fædreland”. Bogen, der er skrevet i samarbejde med Tarek Omar, gennemgår familiens historie. Den starter med faderens vej fra en bjerglandsby i Marokko til et nyt liv i Danmark. Fortællingen fortsætter med sønnens opvækst i Danmark og hans vej til at blive en verdenskendt musiker. Undervejs i bogen reflekterer Isam B. over samfunds- og tilhørsforhold med musikken som ledetråd. Foredraget akkompagneres af en guitarist.

Internationalt kendt
Bogen Fædreland handler i stor stil om transformationer: Fra at leve i et marokkansk samfund til et dansk, fra at være ukendt musiker til verdensstjerne, fra at have en gruppe til at gå solo, og om hvordan sange transformeres i mødet med lytteren.

Isam B. var en del af den internationalt kendte gruppe Outlandish, som fik deres store gennembrud omkring årtusindskiftet. Som solo-kunstner er han blandt andet kendt for sin udgave af ”I Danmark er jeg født” og ”Ramadan i København”, som er optaget i Højskolesangbogen.

Foredraget kan opleves onsdag den 3. maj kl. 19.00-20.30 på Næstved Biblioteks Store Scene. Det er gratis at deltage, men du skal bestille billet i forvejen på www.naesbib.dk

I bogen Fædreland fortæller Isam B. sin families historie. Pressefoto