Næstved Teater præsenterer forestillingen “Fodbold, fodbold, fodbold” med Det Kongelige Teater.

Opføres torsdag 17. november kl. 20.00 i Ny Ridehus, Næstved.

En forestilling om verdens største sportsgren og dens betydning for de milliarder af mennesker, der ser og spiller fodbold.

Fodbold fodbold fodbold fortæller om en fodboldkamp og om de mennesker, der alle er forbundet af deres store passion for spillet. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og efter en kamp – spillere, trænere, klubejere og ikke mindst de entusiastiske fans.

Fodbold er en drømmefabrik, men drømmen om det smukke spil og de store sejre udfordres af den ordinære verdens krav om succes, indtjening og simpel overlevelse. Hvad sker der med de mange unge spillere, der søger lykken ude i verden i håb om at ende hos de store klubber? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind også i danske fodboldklubber? Og hvordan kan man spille VM på et stadion, der har kostet utallige immigrantarbejdere livet?

Fodbold fodbold fodbold opføres som optakt til VM i fodbold i Qatar – en begivenhed, der har vakt stor opsigt og diskussion og flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om etiske grænser, menneskerettigheder og de kommercielle kræfters magt over spillet.

Fodbold fodbold fodbold er et nyt stykke skrevet af dramatiker Henrik Szklany, der er glødende AaB-fan og ser alle holdets kampe. For iscenesættelsen står instruktør Nicolei Faber, som er inkarneret Vejle-fan på godt og ondt.

Ledige billetter på http://www.naestvedteater.dk eller tlf 26251850.

fotograf Camilla Winther.