Suså Auto 
Smedebakken 27B, Tybjerglille Bakker
4160 Herlufmagle
57642018
info@susaa-auto.dk

Dit lokale autoværksted

I den charmerende landsby Tybjerglille Bakker, midt mellem Næstved og Ringsted, finder du Suså Auto, som tager sig af alle former for reparationer og service på alle bilmærker. Har du trailer eller havemaskiner, som trænger til service, er du også meget velkommen. Suså Auto er en del af AutoPlus – en kæde af frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder, hvilket gør at du får god betjening til konkurrencedygtige priser.

Alle biler kræver service og pleje, for at forlænge holdbarheden og bevare driftsikkerheden. Derfor tilbyder Suså Auto et årligt eftersyn, hvor din bil får den gode behandling, der forebygger store værkstedsregninger. De fleste faste kunder kommer fra Herlufmagle, fra Ringsted og Næstved, og der er også kunder, der kører langvejs fra, for at nyde godt af den gode service i Tybjerglille Bakker.

Indehaver Jens Christensen er født og opvokset i Tybjerg, og startede tilbage i 1984 hos Suså Auto hvor han stod i lære i 4 år. Hans gamle mester ønskede at sælge værkstedet i 2003, og så slog Jens til og fik foden under eget bord. På værkstedet finder du også den dag i dag Jens’ svend, som han stod i lære med hos Suså Auto. Det er med andre ord et par meget erfarne mekanikere, du møder, når du triller ind på gårdspladsen.

Sikkerhed som topprioritet

Både nye og gamle biler er velkomne hos Suså Auto, der sætter en ære i at yde en optimal service, uanset reparationens omfang. Sikkerhed på vejen er en mærkesag for dem, og de gør deres bedste, for at din bil kører ud fra Smedebakken i topform, så driftssikkerheden er bevaret og/eller forbedret. Køresikkerheden er en vigtig prioritet, og på værkstedet vil de erfarne medarbejdere arbejde på højtryk for at yde din bil den service, som er nødvendig, for at du altid har en problemfri og vedligeholdt bil.

Hurtigt og stabilt dækskifte

Hvad angår dæk og fælge kan Suså Auto både montere og afbalancere dine dæk samt yde yderligere service i forbindelse med skift eller reparation af dæk og fælge. Mange oplever det påkrævede dækskifte forår og efterår som både tidskrævende og besværligt. Suså Auto skifter dine dæk hurtigt, sikkert og bekvemt, mens du slapper af med en kop kaffe.

God og ærlig rådgivning

Autoværkstedet i Herlufmagle tilbyder service og reparationer af alle slags biler og bilmærker. Du får altid et godt tilbud, for de erfarne medarbejdere ved, hvor det kan betale sig at spare, samt hvor det på længere sigt kan betale sig at lægge indsatsen både økonomisk og praktisk. På baggrund af mange års solid erfaring og løbende efteruddannelse kan Suså Auto tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

sølvpartner