Mogensen’s Multi Service
Dybsøvej 62
4700 Næstved
26 82 19 93
mogensen-multi@outlook.dk

Følg Mogensen’s Multi Service på Facebook

Hjælp til hus og have
Alle husejere har noget, der trænger til at blive ordnet, inde og ude. Har man fuldtidsarbejde og/eller småbørn kan det være vanskeligt at nå det hele. Hverdagen drukner i det daglige gøremål, og i weekenderne når man sjældent mere end at gøre rent. Mogensen’s Multi Service løser både små og store opgaver i hus og have, så du og din familie får frigjort tid til hygge.

Mogensen’s Multi Service blev grundlagt i februar 2019 efter stor efterspørgsel på en handyman. Kenneth Mogensen og hans lokale samarbejdspartnere er glade for at hjælpe andre med deres projekter og haver. Fra tidligere arbejdsopgaver har Kenneth oparbejdet solid erfaring, der gjorde at han med sindsro turde springe ud som selvstændig handyman. Blandt kunderne er både private boligejere, boligforeninger og erhvervsdrivende.

Terrasser, hegn og udhuse
Har du brug for at få renoveret en gammel terrasse eller lagt en ny, kan du få et godt tilbud hos Mogensen’s Multiservice, der bygger terrasser i både træ og sten. Er din terrasse befængt med alger, kan de rense den, så den bliver som ny.

Handymanden i Næstved opfører også udhuse som carporte, skure osv. samt plankeværker, stakitter, havelåger mv. Skal du have bygget et gyngestativ eller en pergola, kan du også få hjælp til det.

Hækklipning og beskæring
Havearbejde er krævende arbejde, især hvis det kommer oveni et fuldtidsjob. Mange børnefamilier oplever, at haven bliver forsømt, fordi tiden er en knap ressource. Mange pensionister har tiden til den lette havearbejde, men mangler styrken til det grove.

Hvis du foretrækker at bruge din sparsomme fritid til at slappe af på terrassen, er der hjælp at hente. Mogensen’s Multi Service tager sig af mange forskellige haveopgaver fra klipning af hække til etablering af nye bede. Handymanden i Næstved klarer alt fra plantning til fældning hurtigt og effektivt til meget konkurrencedygtige priser.

En blød og lækker græsplæne
Trænger din græsplæne til førstehjælp, eller har du brug for at få anlagt en hel ny plæne, kan Mogensen’s Multi Service også hjælpe. Med rullegræs får du med det samme en dejlig grøn oase, hvor man kan spille bold, lege med vand i sommervarmen eller bare nyde solen på et tæppe. Græsplæner er gode gulve i havens rum: De er behagelige at opholde sig på, og de giver øjet ro blandt havens blikfang; træer, buske og bede.

Men en plæne skal vedligeholdes. Den kræver først og fremmest ugentlig klipning fra marts til oktober. Hvis den skal være en fryd for øjet, kræver plænen også gødning, vanding og ukrudtsbekæmpelse. Det er alt sammen opgaver, som du trygt kan overlade til Mogensen’s Multi Service.

Kunderne siger
”Kan klart anbefale Kenneth og hans team, hvis man har et mindre byggeprojekt (21 m2 terrasse med fed trinløsning), der kræver kreative løsninger. Flot design, godt arbejde, god service og ikke mindst reelle priser” – Flemming

”Gode priser og god service” – Kevin

”Fair pris og flot resultat. Megen knofedt lagt og opgaven klaret yderst tilfredsstillende” – Niels Peter

”Fin service, tak for en nyslået plæne” – Henriette

 
sølvpartner