Skyum & Andersen
Banegårdspladsen 2
4700 Næstved
55565556
info@skyumogandersen.dk

Følg Skyum & Andersen på Facebook 

Dygtige kørelærere i Næstved
Du er sikkert vant til at tage toget eller bussen, hvis du ikke har kørekort. På Næstved Station finder du en af landets førende køreskoler, og du har måske overvejet at kigge ind og starte ‘Projekt Kørekort’. Det kan varmt anbefales. Hvert år hjælper Skyum & Andersen over 700 elever med at få kørekortet, og de fleste af dem er meget tilfredse, som skolens anmeldelser på sociale medier viser.

Skyum & Andersen, alias Henrik og Lis, stiftede virksomheden i 2019, først i Ringsted med stor succes, og hurtigt kom køreskolen i Næstved til.

Den centrale beliggenhed, der gør det nemt for eleverne at komme til køreskolen, er kun en af fordelene ved at være elev hos Skyum & Andersen. De har mange dygtige kørelærere tilknyttet, så du kan starte lige så snart det passer dig. På skolen kan du også tage kørekort til trailer eller blive kørelærer.

Teoriundervisning i bløde stole
Kørelærerne i Næstved er ikke bare fagligt dygtige, de er også søde og sjove, så du hurtigt finder ud af, at det hverken behøver være stressende eller kedeligt at skulle tage kørekort. Du bliver mødt med bløde biografstole, vand og højt humør, når du ankommer.

Den første teorilektion er altid gratis, så du og dine forældre kan fornemme stemningen inden du starter.

De tilbyder også teoriundervisning online, så du kan træne i ro og mag derhjemme. Du får en personlig kode tilsendt pr. e-mail, hvorefter du kan logge ind og se videoer og teoriprøver.

Start som 17-årig
I dag er det muligt at tage kørekort allerede som 17-årig, og derefter køre bil sammen med en erfaren bilist som ledsager, til man fylder 18 år. Derved får man træning i at køre bil sammen med en voksen, der kan hjælpe og give gode råd undervejs. Først når man er fyldt 18 år, må man køre bil alene.

Loven kræver mindst 29 lektioner i teori, fire lektioner på manøvrebanen, fire lektioner på et køreteknisk anlæg og 16 kørelektioner i bilen på vej og gade. Normalt må eleverne påregne at tage flere kørelektioner end det lovbefalede antal.

Det lyder som en gevaldig omgang, men med gode kørelærere ved siden af eleven bag rattet og de bedste forhold i teorilokalet, kan du imødese et behageligt forløb.

En god oplevelse hele vejen igennem
På Skyum & Andersens Trustpilot kan du se en masse gode anmeldelser af køreskolen. Vi citerer her et lille udpluk:

”Jeg har haft en virkelig god oplevelse med både teori og køreundervisningen med Jeanette! Jeg bestod køreprøven i første forsøg, og hele forløbet varede ca. 4,5 mdr. Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Skyum & Andersen i Næstved” – Solveig

”Det har været en god oplevelse hele vejen igennem. Der har været en tæt personlig kontakt gennem hele forløbet. Jeg bestod teori og praktisk prøve i første hug” – Oliver

”Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Skyum & Andersen i Næstved, det nogle super søde, sjove og flinke kørelærere, så det kan klart anbefales at tag kørekort der. Michael var en virkelig god teorilærer, han var nem at forstå, samt rigtig god til at forklare det hele så man forstod det. Til teoritimerne var der en god balance mellem lidt sjov og det seriøse, så det var aldrig kedeligt og langtrukken” – Kathrina

sølvpartner