Joan Flak
Mosevej 11
4700 Næstved
25450827
joanflak@yahoo.dk

Følg Joan Flak på Facebook 

Vejen til bedre trivsel og balance i tilværelsen
Vil du gerne væk fra usikkerhed, angst og tvivl – hen imod tryghed, styrke og håb? Coaching og terapi hos en erfaren og empatisk behandler kan hjælpe dig i denne retning. Joan Flak tilbyder coaching og terapi i Næstved – Joans klienter er både børn, unge voksne og familier.

Joan Flak er specialiseret i børn og unge, hun har gennem efteruddannelse og kurser dygtiggjort sig indenfor skilsmisse, familiebehandling og angst.

”Det hedder ikke skilsmissebarn hos mig, det er jo ikke barnet der er skilt ad. Dog kan det desværre føles sådan. Børn, der oplever forældres brud, står i konstant loyalitetskonflikt, særligt når far og mor ikke enes så godt. Når disse børn kommer i terapien hos mig, får de mulighed for at lette de bekymringer, laster og sorger de går rundt med,” forklarer Joan, der oftest ser en betydelig forandring på bare 5 samtaler. Emner der særligt fylder for barnet i skilsmisse er bl.a. skiftedag, forældres nye kærester, savn, er det min skyld og hvad med fremtiden.

”Det er fantastisk at være en del af at kunne hjælpe børn og unge på vej til bedre trivsel,” siger hun.

Når forældre henvender sig om et terapeutisk forløb til deres barn, tilbyder Joan Flak en forsamtale (til halv pris), hvor forældre deltage, og både hun og klient får mulighed for at mødes og finde ud af, om der også er kemi.

Trivsel og forandring
I hele sit arbejdsliv – over 20 år – har Joan Flak, der oprindeligt er uddannet socialpædagog, beskæftiget sig med mennesker, altid med fokus på at skabe trivsel og forandring. Mange klienter – både børn og voksne – har haft glæde af hendes rolige, rummelige og tillidsvækkende måde at være på – og hendes erfaring gør, at hun ser muligheder og ressourcer i alle.

Al terapi og coaching foregår som samtaleforløb, der tilpasses den enkeltes behov. Målet er altid, at opnå større indsigt i én selv, hvilket medfører bedre styring over eget liv.

”Jeg hjælper dig med at få øje på det, som du måske ikke selv kan se. Det kan være uhensigtsmæssige mønstre, glemte ressourcer og uforløste drømme. Ting der kan være hindringer i forhold til følelsen af at være tro på mod sig selv,” forklarer Joan, der hjælper sin klienter i Næstved med mange forskellige problematikker, eksempelvis  ensomhed, sorg og traumer, tristhed, vrede, søvnbesvær, skilsmisse, stress og angst.

Kontakt Joan Flak og hør hvordan hun kan hjælpe dig

Joan Flak – pressefoto

sølvpartner