Happy2Fitness
v/ Katrine Børsting
Marskvej 17
4700 Næstved
55 72 02 00
info@happy2fitness.dk

Følg Happy2Fitness på Facebook 

Følg Happy2Fitness på Instagram

Inspiration til din træning
Der er mange fitnesscentre at vælge imellem i alle byer i dag, og det kan være svært at vælge ét frem for de andre. Når du klikker dig ind på Happy2Fitness’ hjemmeside, har du let adgang til alle de relevante oplysninger, du har brug for, når du skal finde ud af, om netop dette center er noget for dig.

Ikke bare kommer du ind på en hjemmeside, der  serverer en masse informationer. Dem har du brug for, det er klart, men hvis du giver dig lidt god tid til at se dig omkring på siden, vil du føle dig draget ind i fitnessmiljøet digitalt. Du bliver budt velkommen til at være en del af træningen. Både den personlige fitnesstræning og i holdtræningen.

Der er små videobidder, som gør oplevelsen levende, og det er hyggeligt at være på udkig efter lige præcis den type træning, der vil passe dig. Både i ord, billeder og ved at studere de små videosekvenser vil du helt sikkert blive nysgerrig efter at opleve træningen i centret fysisk.

Træning for alle
På Facebook er der langt over 3.000 FB-brugere, som synes vældig godt om Happy2Fitness’ side, hvor du også kan læse om de mange muligheder og træningsformer, der tilbydes medlemmerne. Der fortælles løbende og grundigt om træningsmuligheder som cirkeltræning, vægttræning, hold træning, Indoorbiking, Zumba, Yoga, reformer pilates og en masse andre tilbud til alle dem, som træner hårdt og målrettet. Men der er naturligvis lige så mange muligheder til dem, som går lidt mere behersket til værks.

Tag turen til Marskvej
Hvis du kommer kørende inde fra Næstved City på vejen mod Karrebæk (på Karrebækvej) møder du som det sidste før en strækning med træbevoksning en rundkørsel. Din GPS vil fortælle dig, at for at komme til at starte din træning, skal du forlade rundkørslen ad den tredje afkørsel, som hedder Engvej. Og ganske kort efter afkørslen møder du Marskvej på højre hånd – og her finder du let Happy2Fitness på Marskvej 17. Her bliver du budt hjerteligt velkommen som besøgende og senere måske som medlem af fællesskabet enten af centrets leder Katrine eller af en af de øvrige medarbejdere og trænere. Du får introduktion og du kan få lavet programlægning kvit og frit. 

Og når du er klar til at booke en tid, kan du bare skrive en mail til info@happy2fitness.dk. Så er du i gang i et herligt, givende træningsfællesskab og på vej mod at komme i form på en glad og spændende måde.

Medlemmerne skriver
Det er hyggeligt. Man kommer hurtigt i snak med andre – Janne

Et fantastisk rart sted at komme ind og træne i… skønne medarbejdere og indehavere, som er opmærksomme og deltagende i dem, der træner… miljøet er godt og trygt.. og elsker, at der er en Søren og en Malene, der skubber lidt på, så modet bli’r større til at komme ind på holdene. Tak for jer – Karina

Fantastisk sted, god service og altid rent og pænt – Jesper-Emil

Fantastisk atmosfære, jeg er fan! – Susana

Motionscenter med det personlige islæt. Alle kender alle, og der bliver hilst på alle – Jørgen

 

sølvpartner