Fit4livetBootcamp
v/ Niels Jørgensen
Skellet 21
4700 Næstved
55 77 77 11
info@fit4livetbootcamp.dk

Følg Fit4livetBootcamp på Facebook 

Følg Fit4livetBootcamp på Instagram 

Nye mål for træningen
I de senere år er der kommet mange nye fitnesscentre i alle større byer. Også i Næstved har fitnesscentrene tilbud om normale træningsmuligheder, hvor der er en lang række træningsredskaber til rådighed. Mange har naturligvis et behov for at kunne gå til træning tæt på hjemadressen, og andre tiltrækkes af motionsformer og faciliteter, som er udfordrende på en unik måde.

I oktober 2019 slog Fit4livetBootcamp dørene op på Skellet 21. Det var et helt anderledes fitnesscenter og en leder og personlig træner med nye og store ambitioner. Niels Bundgaard Jørgensen var helt overbevist om, at der ville komme mange mennesker fra Næstved og hele Sydsjælland, for kunne træne målbevidst på at opnå en livsstilsændring, og han fik ret. 

Niels Bundgaard Jørgensen var længe før, han realiserede sin drøm om at starte et træningscenter med en anderledes profil, overbevist om, at hans interesse lå i den målbevidste og koncentrerede træning. Helt fra barnsben af vidste Niels, at konkurrencesport, kost og træning var og altid vil være centrale elementer i privatlivet såvel som i hans erhvervskarriere. Forskellige sportsgrene førte ham for over 35 år siden ind i fitnessverdenen, hvor han uddannede sig som daglig leder og træner indenfor forskellige grene.

En hel livsstil
Niels havde i årevis arbejdet med kombinationen af menneskers tænkning, ernæring og træning, og det førte til skabelsen af det koncept, som Fit4livetBootcamp er bygget op omkring. Og som han og hans medarbejdere giver videre til alle i Næstved og omegn.

Centrets navn, Fit4livetBootcamp, giver et godt praj om, hvad denne form for træning handler om. Ordet fitness siger nærmest sig selv. Du tilmelder dig træningen netop for at træne. Men træningen er både rettet mod kroppen og det fysiske, men også træning af det, som Niels kalder ”mindsettet”. Den fysiske indsats bliver kombineret med din indstilling til det at træne og indstillingen til dig selv og din sundhed. Her spiller ernæring en afgørende rolle, for træningen skal ses i en helhed med din øvrige livsstil.

En sundere tilværelse – resten af livet
”4livet” betyder, at når du træner på den måde, som du bliver bevidst om i centret, så er det for at opnå en livsændring. Træningen bliver således en del af din personlige beslutning om at tage din tidligere livsform op til en alvorlig genovervejelse. Du træner flere gange om ugen, som I er blevet enige om, for at følge en ny, sundere og balanceret vej i tilværelsen. Der er tale om et tilbud om en omlægning af dit liv. Ja, der er faktisk tale om et projekt, som skal føre dig langt videre end træningen i fitnesscentret.

Hårdt og målrettet
Slår man begrebet ”bootcamp” op, ledes tanken hen imod den militære betydning, som taler om hård og disciplineret træning. Ordet er dog også ved at få indpas i det danske sprog på andre områder end motion. Men Niels lægger ikke skjul på, at indsatsen i Fit4livetBootcamp ikke er ren afslapning. Det forventes, at man møder op efter aftalerne, tager træningen alvorligt og holder sine mål for øje. Så tanken om at møde op og træne som aftalt i fællesskabet er ikke så langt fra forestillingen om et struktureret fællesskab i en træningslejr.

Resultaterne udebliver ikke
Når du klikker ind på centrets Facebook og ikke mindst på Instagram, vil du møde en anderledes verden, hvor der trænes vedholdende og hårdt, men hvor der er dokumentation for, at træningen virker. Og hvor dem, der deltager i træningen, når konkrete resultater. Det er ikke et quickfix, men har du lysten til at prøve denne anderledes form for træning, vil du blive budt hjertelig velkommen i Fit4livetBootcamp.

Medlemskaber og priser

Pakke 1.
Til dig som ved, hvor vigtig træning er for at fungere optimalt og for at vedligeholde kroppens fysiske og mentale sundhed.
Du ønsker måske en større kropsbevidsthed og eller vil rykke nogle grænser og tage din træning til et andet niveau.
HIIT Træning – kr. 499 pr. måned
Du får personlig træner til hver eneste undervisning. Øvelserne gennemgås og du instrueres i tilretning af sværhedsgraden. Du vil også blive rettet i udførelsen af øvelserne under træningen.

Pakke 2.
Til dig der ønsker at blive kick startet. Det kan være i forhold til vægttab (ex. 5-10 kg.) Og du har brug for at blive holdt i lidt kortere snor for at komme i gang også for at bevare motivationen fremover.
Denne pakke indeholder det samme som i pakke 1, dog er opstartssamtalen af ca. 30-45 min. varighed, og er mere dybdegående i forhold til rutiner og vaner, og evt. gennemgang af kost.
Der er vejning hver 14 dag og opfølgningssamtale (Ca. 30 min) hver 6 uge.
Pris kr. 699

Pakke 3.
Til dig der vil arbejde med livsstilsændring og ønsker at blive mere bevidsthed omkring dine vaner og rutiner, så det holder en gang for alle. Et forløb som indeholder tæt samarbejde med en coach. (ex. 10-15 kg eller mere)
Indeholder alt som i pakke 1 og 2 men med
vejning 1 x ugentligt og hver 4 uge vil der være 50 min. coaching samtale med værktøjer og hjemmearbejde til den følgende måneds samtale.
Pris kr. 999

Der er mulighed for tilkøb til alle pakker.
1 til 1 personlig træning/Vanecoach/Stresscoach/Motiverende samtale/genoptræning/kostgennemgang = 50 min. coaching, pris pr. gang kr. 600

Se mere på hjemmesiden: https://fit4livetbootcamp.dk/priser/

Kaffen og hyggen er gratis!

Et udpluk af anbefalingerne
Det er indtil videre det sjoveste og fedeste sted, jeg har trænet. Det er en fed form træning, og man bliver glad i låget af at være der, hvad enten du er der for vægttab eller styrkelse af kroppen – Birgitte

Fantastisk træningscenter. Har nu fundet løsningen for mit vægttab og nyder, hvor sjovt og godt det går. Knap 7 kg på 5 uger – Lone

Første, men slet ikke sidste gang. Engagerede trænere og fed stemning – Camilla

Jeg er meget begejstret for denne form for træning. Alle kan deltage, og alle får hurtige resultater. Nu får alle på FB muligheden for at prøve hjemme. Prøv det – Tove

 

premiumpartner