Automekaniker Henrik Hansen ApS
Spragelsevej 17B
4160 Herlufmagle
25 33 51 05
sondergade4700@gmail.com

Følg Automekaniker Henrik Hansen på Facebook 

Fantastisk service, gode priser
På Spragelsevej, et stenkast fra Herlufmagle-hallen, finder vi automekaniker Henrik Hansen. Måske er det lidt risikabelt at tale om stenkast, når vi skal besøg en automekaniker, der har speciale i Mercedes. Man ville ihvertfald dårligt kunne undgå at ramme en af de flotte biler.

Spøg til side: Skulle uheldet være ude, og din bil har fået en hvilken som helst skade, så får du en god behandling hos det erfarne autoværkstedet i Herlufmagle, som er medlem af Autokæden. Skader på bilen er næsten uundgåelige, og det vigtigste for Henrik Hansen og hans dygtige medarbejdere er, at du føler dig tryg, når du afleverer din bil til serviceeftersyn eller til reparation.

Alle biler serviceres
Specialet er Mercedes, ja, men de servicerer alle bilmærker for både private og erhverv. De erfarne automekanikere har både erfaringen til at tage sig kærligt af de gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere den teknologiske udvikling, der år efter år revolutionerer bilparken.

På det veludstyrede værksted er alle klar over, at der er mange ting, som bliver sat på pause, når din bil får en skade og skal på værksted. Når værkstedet modtager din bil, er det af stor betydning, at du mærker, at bilen er ventet, og at du kan få en god snak om reparationen eller serviceeftersynet – og ikke mindst får at vide, hvornår du får din bil tilbage.

”Altid fantastisk service og gode priser,” skriver en af kunderne på værkstedets Facebookside.

Alle bilens problemer kan løses
Automekaniker Henrik Hansen sikrer dig et grundigt og professionelt serviceeftersyn. De tilbyder rensning af aircon- og klimaanlæg, udbedring af glasskader og udskiftning og opbevaring af dæk samt meget mere. Alkolåse og taxametre kan de også klare. De har nøgleservice 24/7 og er godkendt af forsikringen.

Kom forbi med din bil og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn, hvor kvaliteten er i højsædet. Via ResursBank kan værkstedet tilbyde finansiering af den reparation, så du hurtigt kan komme på farten igen.

sølvpartner