AA Hundecenter
Klokkergårdsvej 15
4684 Holmegaard
27 80 10 00
hundepension@aahundecenter.dk

Følg AA Hundecenter på Facebook

Førsteklasses hundepension på Sjælland
Når du skal på ferie, skal din hund ikke vansmægte. Mellem Næstved og Rønnede, kun 35-40 minutters kørsel fra København, finder du en veldrevet hundepension i skønne landlige omgivelser. Med 13 tønder land til deres rådighed har AA Hundecenter masser af plads til deres firbenede logerende, som kan boltre sig på store lyse værelser, udendørs terrasser, løbegårde på græs og spændende luftestier.

Og det er ikke kun på ferier eller i weekender, at AA Hundecenter træder til. Der kan være mange gode grunde til, at man har brug for at få udepasset sin hund i kortere eller længere perioder. Det kan være sygdom eller udfordringer i arbejds- eller familielivet, der gør at man får brug for aflastning, og så er det rart at vide at hunden er et sted, hvor den har det godt.

AA Hundecenter opfylder alle lovkrav og godkendelser. Det professionelle personale er hele dagen omkring hundene, så de ikke bare har faciliteter i topklasse, men også kærlige omgivelser.

Menneskelig kontakt, frisk luft og leg
Alle hundeejere og hunderacer er velkomne i hundepensionen i Holmegaard. ”Det er vigtigt for os, at du som hundeejer ved, at din hund aldrig blot vil blive betragtet som en ting til opbevaring hos os,” fortæller Lidya og Jan, der har 25 års erfaring som hundepassere.

”Hundepasning handler ikke kun om, at din hund har mad, drikke og tag over hovedet. Vi ser også menneskelig kontakt, frisk luft og leg som en vigtig del af din hunds basale behov,” tilføjer de, der sammenligner det at passe hund med at være forældre til mindre børn. Således står de til rådighed over for din hund alle døgnets 24 timer.

Når din hund tjekker ind på AA Hundecenter, får den sit eget værelse med adgang til egen udendørs solterrasse. Den er uforstyrret af sine nabohunde, da der er lukket afskærmning imellem hundene. Dette minimerer risikoen for, at din hund lader sig stresse af de øvrige hunde. Alle værelser og terrasser rengøres dagligt, og efterladenskaber fra hundene opsamles løbende igennem døgnet. Pensionen er naturligvis opvarmet i de kolde perioder.

Hvis du får akut behov for at få passet din hund, kan AA Hundecenter afhente hunden på din bopæl, ligesom de kan aflevere den igen, når du er klar til det.

Der er kærlighed til hundene her
AA Hundecenter får masser af gode anmeldelser på Trustpilot – vi bringer her et lille udpluk:

”Fantastisk sted, som ser hundenes behov. Vores hunde er glade, når de kommer hjem, og viser tydeligt at det har været godt at blive passet hos Jan og co. Vi bruger KUN AA Hundecenter og har gjort det i nu 6 år” – Lotte

”Der er kærlighed til hundene her. Det var en glad hund jeg hentede, jeg kan mærke at han har haft en et godt ophold på 26 dage, så jeg kan kun med glæde anbefale jer til alle jeg kender” – Pia

“Pludselig sygdom og indlæggelsen på sygehuset gjorde situationen noget presset med en schæfer unghund alene hjemme. Et opkald til AA Hundecenter, hvor Jan smed alt hvad han havde i hænderne (uden for åbningstid) og hentede min hund, Fenris. Efter at hunden var hentet kom en sms med at hunden var hentet og mit hjem var låst af. Virkelig god service” – Poul

sølvpartner