Man kan gå på æggejagt i haven, man kan også gå på jagt efter feer. Feer kan også gemme sig i æg, ligesom deres gode venner – dragerne.

Fairy gardening er et fænomen, der ofte tager fart ved Påsketid, omtrent på det tidspunkt hvor vi forhåbentligt har sagt farvel til frosten, og havemøblerne er stillet frem ligesom uret. Der er lunt nok til at sidde på terrassen, måske under et varmt tæppe, og de første blomster og blade har foldet sig ud. Det er endelig havetid!

For mange er Påsken også fe-tid. Nu kan de feer, der har overvintret inden døre kommer på græs. De nyder at boltre sig i dine bede, efterhånden som stauderne bliver større og buskene folder sig ud.

Påskeæg er lækre, men det er ikke alle, der er glade for chokolade. En fe er en oplagt alternativ påskegave til værtinden eller gækkebrevsafsenderen.

De fører desuden fe-urtepotteskjulere (også kaldet Fairy Planters), så du kan give en unik påskegave. Du kan bruge kunstige planter, levende planter, friske blomster, tørrede blomster eller sukkulenter og skabe en lille oase, der kan være starten på et helt nyt fe-univers.

Aktuelt har de fået spændende friske figurer hjem til påsken 2021. Klik ind her og se mere

Pressefoto. Kanin venner ved hegn, er et absolut must have til din mini fe eventyrhave. Disse to søde kanin venner, hænger ud sammen ved et flot hegn. På græsset, er der en masse forskellige flotte blomster i lyserød og lyseblå farver. Hegnet er flot bundet med “snore” på alle fire stolper.