“Det skal lyde en stor tak til dig, fordi du har hjulpet mig til en dagligdag, som nu er til at holde ud” – Peter Hansen, Næstved

Sådan lyder det fra en af klienterne hos Jette Harder.

Jette er oprindeligt uddannet patologisk laborant på Hvidovre Hospital og har således et solidt kendskab til, hvordan kroppen fungerer helt ned på celleplan.

I 1992 blev hun Læge- og Fysioterapeut eksamineret massør fra Gentofte Massage skole og startede straks efter som selvstændig massør. I starten som mobil massør og siden med egen klinik.

I 2004 tog Jette en efteruddannelse i Ida P. Rolf Metode i Strukturel Integration på Stanley Rosenberg Instituttet. Metoden ligger i dag til grund for det meste af Jette Harders arbejde med klienterne, uanset symptomer.

Strukturel Integrations Terapi (SIT) hjælper dig med at opbygge en bedre kropsholdning og -funktion samt en bedre livskvalitet. Metoden er effektiv til at komme af med smerter, eksempelvis i hoved, ryg, ben og fødder.

Mange patienter, der er tabt i den konventionelle sundhedssystem, bliver hjulpet af metoden.

”Jeg kan fjerne op til 75 % af skavankerne. For dig der har mange fysiske problemer kan det ses og mærkes meget. Hvis du ikke har så mange skavanker, kan det mærkes alligevel. Er du toptrænet idrætsmand kan det betyde, at du får 5 % mere overskud i kroppen og måske kan kommer på 1. pladsen i stedet for 2. pladsen”, fortæller Jette Harder.

Fokusområdet er bindevævet, som findes rundt om og gennem musklerne, organerne og under huden. Kort sagt det, der binder kroppen sammen.

“Alle vores oplevelser bliver lagret i bindevævet. Derfor fortæller kroppens holdning noget om hvad livet har budt os. Jeg kan ikke se, hvad der er historie, og hvad der er nutid. Jeg kan kun se, hvad kroppen fortæller lige nu og her. Når jeg ændrer kropsholdningen, hjælper jeg kroppen til at give slip på oplevelserne, så oplevelserne bliver til historie i stedet for belastning,” fortæller Jette Harder.

Ønsker du mere viden om, hvordan Strukturel Integration kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte Jette Harder. 

Jette Harder 
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Tlf. 55 45 14 27

 

Foto: ABW